Упропасти жељу

  1. I živiš i imaš mnogo malji deca i ženu umotanu u čaršafe...

    Želim da Srbija bude do Tokija!

  2. i zelja ti se dabogda ostvarila

    a ja zelim da budem vodja srbije do tokija

  3. I bivaš veliki vodja Velike Srbije, ali se to ne svidja ljudima u Hagu , koji te hapse zbog genocida nad drugim narodima tokom rata za stavranje Velike Srbije. Daju ti za advokata Milana "Tarota" koji ti kaže da ti je tarot povoljan , a za pravne savetnike Jelenu Karleušu i Seku i tebe ubrzo zvizne srčka od koje umireš u pritvorskoj jedinici zatvora u Ševeningenu.

    Želim da Amerima ubacim virus u NASIN kompjuter!

  4. Vec vidjeno u "War Games" ali si uspeo da suludim klikom nekog potpuno nepoznatog i zalutalog evil trojanca kljuknes pravo u Interpolovu data bazu i to sa svog kompjutera.U roku od 30 minuta ti je Swatov helikopter sleteo na terasu i maskrani AlfaBravoDeltaAntiTerorVirus su te izvukli iz kreveta golog i dozvolili samo da obujes tvoje bele kineske carape.

    Zelim sve najbolje mojoj bivsoj supruzi.

  5. ahahahahahaha a hoces da upropastimo zelju da tvojoj bivsoj bude sve najbolje? xD

    i bude joj sjajno u zivotu... al se ti smoris, jer tvoja je zelja, u stvari, da to upropastimo xD

    zelim da mi izvade slepo crevo i da mi ga poklone u teglici

  6. Hehehe Mirjana the female defender,nema veze :)))) budis se iz totalne anestezije i shvatis da nisi u operacionoj sali vec u mrtvacnici a na zidu tegle sa kamforom i u njima bubreg,kaziprst na kojem prepoznajes nokat koji ti je zalepila najbolja drugarica i tegla od tursije puna krvi.Na svim teglama pise "Mirjana The Great" hitno poslati uzorke na patologiju.

    Zelim da Mirjana i moja bivsa supruga postanu naj naj drugarice.

  7. ajoj xD

    postanemo nas dve najbolje drugarice, i slozimo se oko toga da je zabavno da ti zagorcavamo zivot :)

    zelim da odem na koncert Firewind-a

  8. Jao sto si surov:))))))))))))))))))))))

    Mirjana, tvoja sadasnja, i tvoja bivsa supruga su postale najbolje drugarice. Toliko se vole da su ti postavile vudu magiju svuda po stanu, tako da sada ne mozes da se priberes koliko te sve probada, preznojavas se, u snu skaces, i ugledas njih dve obucene u crno kako ti baju nesto oko glave, dok tvoja bivsa drzi na dlanu nogu od misa, glavu od tvog hrcka i krilce komarca. U frizider ti spakovale tvog psa mlevenog u kobasice, a ti mu prepoznao parce ogrlice, koju mu je Mirjana kupila. Toliko se prestravis, skocis kroz prozor i nema te vise, Bane Bumbareeeeee

    Zelim da mi majstor popravi radijator

  9. U stan ti dolazi Bata Zivojinovic iz mladjih dana, lupa po vratima i stenje znojav na otiracu, a ti mu kazes da ti je tetka otisla u Bosansku krupu i da si sama :) bata vadi svoju gedoru i pita imas li piletine :) i gde moze da se odmori...Posle uspesno pritezanja gedorom, ti se udajes za majstora i imate puno dece i zivite u kotlarnici odmah pored kucnog saveta, jer se on zaposlio u vasoj zgradi kao kotlar....

    Zelim da mi neka egzoticna plavusa iskoci iz torte za rodjendan.

  10. Iskace ti plavusa iz torte i pocne da se uvija oko tebe...ti sav usplahiren i srecan sto su ti prijatelji napokon ispunili zelju, zoves je u drugu sobu...ona se skida polako...ima savrsene grudi, lep stomak...uvija se oko tebe u suknjici i sadao mazo cizmama... onda ti prilazi, ti vec spreman za akciju...podvuces ruku pod suknjicu kad ono...pisa od misa:))))

    zelim da ponovo putujem za Itaku

  11. I tako odes ti na itaku i skapiras da je tamo sranje,i da si zivela u zabludi i da je ipak kod kuce najlepse, i onda pozelis da vidim reliktno endemicnu vrstu (Pancicevu omoriku) popnes se na Pancicev vrh kad tamo seksi lovocuvar sa velikom puskom :))) i tamo mis po mis, i ti upoznas svog princa i srecno zivite do kraja zivota...

    zelim nju za rodjendan

  12. Elena je bila u zescem off topicu,pa je istripovala da Dzu Dzu i Vodoo mogu da pomognu,uz pomoc Vidovite Branke i Kleopatre crna magija biva pobedjena belom i upravo Elenna biva poklonjena u vidu mlevene plazme kome drugom vec Plazma keksu...Mirjana The Great biva reciklirana ali ne kao wc papir nego kao ambalaza gore pomenutog keksa.

    Zelim da Elenni i Mirjani da se upoznaju sa mojom bivsom suprugom i srecno zive do kraja zivota.

  13. :)))))Bane, mani bivsu zenu...ko je mrda?!:)))))

  14. Pffffff zar bas sada kada je najgotivnije...

  15. upoznamo se nas tri. no, elenna se zaljubi u mene, ja se zaljubih u banetovu bivsu a bivsa se zaljubi u elennu. posle se zaljubi svaka u svaku. slozimo se da budemo zajedno- sve tri. zabavljasmo se tako 5-6 meseci kada napokon shvatismo da zelimo nesto vise. otputujemo na havaje i vencamo se sve tri-na plazi. tom nasom trojkom, koju zvanicno potvrdismo brakom, privucemo medijsku paznju, postanemo slavne, napravimo nas reality show, obogatimo se... i bude nam lepo :)

    a bane sedi kod kuce, gleda nas show, i hoce ziv da se pojede zbog naseg uspeha.

    resi bane da nas zajebe. pozove on novinare i pusti buvu da je Mirjana bila musko. krenu prozivanja po novinama i emisijama, krenu fotosopovane slike...

    Nase tri cure sve to smori, pa rese da tuze Baneta. osude ga na 2 godine zatvora. koje je on proveo kao necija kucka.

    Tome se Mirjana, Bivsa i Elenna, presrecne, bogate i debele smejahu u svome privatnom avionu. koji se srusio usled izlivanja kafe po kontrolnoj tabli. ali one su zaista zivele srecno do kraja zivota. kratkog, zivota.

    no poenta ove price je da je Bane necija kucka u zatvoru xD

    zelim da Bane pronadje pravu ljubav u zatvoru, medj zatvorenicima

  16. Odvalim ja tako koju godinu sa Kristijanom Golubovicem,Lazom Kamikazom,Perom Oziljkom i Miletom Smajserom.Zgotivimo se maksimalno i po izlazku iz Pozarevacke Zabele svratimo na Orlovacu da zapalimo po flasu benzina na spomeniku. Posto je bilo pretoplo morali smo i da je ugasimo tj. stisamo plamen,avaj najbliza cesma pokvarena te ne bi drugog resenja osim da isucemo palamare i napnemo se do zadnje kapi.
    Osecanje olaksanja zvog uriniranja u plamen koji je dohvatio PVC nadgrobni spomenik ( JA sam zakonski naslednik i kupio sam najvecu krdzu ) je bilo nezamislivo.
    Uskacemo u nase bembare,mecke,hamere i odlazimo put Insomnije gde je koktel party sa gomilom cica i svima osim pokojnih sa Vukajlije.
    Neka vam je teska zemlja olosi ( ukopane ste jedna iznad druge da smanjim trosak ), hvala za svu kintu potrosicu je u slast a vas neka glodju crvi.

    Zelim da slavim novu godinu u Moskvi.

  17. Oticeices u Moskvu...Ali tacno u 00h ces shvatiti da si popio previse vodke i srusices se. moraces da ides na ispiranje,ali nema ko da te vozi tamo jer ne znas nikog...Neko te je strpao u kola i odveo,ali tamo je velika guzva,i pitanje je da li ces uopste doci na red.Covek koji te je dovezao odlazi,a ti u nesvesti slavis novu godinu.....Al sam preterala.....

    Zelim da otkrijem neku novu nauku,slicnu filozofiji...

  18. I otkrivaš "nemušti jezik" kojim pričaju životinje.Neverovatno otkriće jer ti pomaže da skapiraš filozofiju života jednog čopora majmuna. Proučavajući ono što one žele da kažu shvataš da su majmuni sve sam filozof do filozofa i sve više se pribižavaš tom čoporu negde u bespućima Afrike... Ubrzo pronalaze tvoje stvari , ali tebe nema...U Africi kruži mit da ponekad, u bespućima džungle , možete sretati jednu nedepiliranu golu ženu koja satima sedi na grani i mumla na nekom nepoznatom jeziku....

    Želim da se "Euroblok" tabla pakuje u pakovanje od 200 grama!

  19. I počne da se pakuje,a ti budeš milioniti kupac i dobiješ 20 tona "Euroblokova".Jedeš,jedeš,nagojiš se kao nasukani kit-ne možeš da izađeš iz sobe,kreveta,te tako ostatak života provedeš usamljen,debeo i sa još 10 tona "Eurobloka",kojima je odavno istekao rok trajanja.

    Želim da ljudima malo treba da budu srećni.

  20. Ljudima bude dosta samo da jedu, nuzde, i spavaju...sve se svede na te proste radnje i umetnost umre, ne prave se knjige, filmovi...svi obavljaju samo proste radnje...svet se vrati unazad u praistoriju, tebe pojede dinosaurus

    zelim da se vrati moja lisica(Lija)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.