Упропасти жељу

  1. Ona bi se vratila ali se pobunio Zan Le Fonten...

    Zelim da prestane da pada kisa.

  2. prestade kisa, al pade sneg

    zelim borsc za rucak

  3. nema na meniju

    zelim da nestanem na par sati sa lica zemlje

  4. Uslisao tvoju molbu Mister Spok i teleportovao te je na ruzicastu planetu Zembiliju gde su ti u roku od 1.2326546 sec paraziti mozgojedci isisali sivu masu te bivas vracen na zemlju u predvidjenom roku ali totalno opijen folk muzikom.

    Zelim da mi sledaca godina bude zaista srecna.

  5. i bude srecna sledeca godina.... al ne za tebe, vec za bivsu ti zenu

    zelim da jasem kamilu

  6. I biva nam izabrana Mirjana za dzokeja na trci "Sheikh Zayed International camel endurance race" gde na startu bivas diskvalifikovana posto tvoja kamila zvana Shalimah nije uspela da se pridigne pod tvojom tezinom.Negirala si da istovaris tepsiju bureka iz svog dzepa i ziri je osudio tvoj sadisticki cin pod parolom: vrednija je nasa kamila nego tvoj sejtanski burek ! Al Jazeera prenosi da je odluka legitimna i da ces moci da ucestvujes sledece sezone samo ako skines 42.3 kg

    Zelim da sledece leto provedem na Kubi.

  7. I uzjašeš je , ali se kamila otrgne kontroli i pobegne daleko u pustinju, noseći tebe na ledjima...Poznato je da kamila može 22 dana bez vode, a ti?

    Želim da "Štark" napravi posno "Medeno srce" sa jabukama!

  8. I provedeš ga, ali u KARANTINU, jer te Kastro proglasio uza mogućeg donosioca svinjskog gripa u ovu zemlju...Posle dva meseca OPITNIH OGLEDA, u kojima si se osećao kao beli miš, vraćaju te u Srbiju...

    Želim da "Štark" napravi posno "Medeno srce" sa jabukama!

  9. Направи "Штарк" "Медено срце" са јабукама, али се испостави да је то њихов промашај деценије, јер се зна са чим се прави "Медено срце". То ново срање неће нико да једе, а они уложили огромне паре у производњу и маркетиншку кампању. Незаинтересовано тржиште, продавнице враћају робу, муњевит пад акција, отпуштање радника, пропаст фабрике. Откупљује је US Steel. Нове генерације одрасту не знајући шта је Смоки, Прима штапићи, Најлепше жеље, Крем бананица. Језиво, зар не? Зато, пази шта желиш, можда ти се и испуни...

    Желим да се реинкарнирам као анђео висоооко у хијерархији анђела.

  10. i postanes ti andjeo. ali toliko si bio prelep i ponosan, da je to boga smorilo, pa te je sutnuo s neba.

    zelim da skinem 42.3kg i da budem dzokej u trkama kamila

  11. hahaha i odes na liposukciju ali greskom zamene za drugog pacijenta koji boluje od anoreksije i upumpaju tebi dodatnih 42.6kg koriscenog sala (second hand salo)
    Pojavis se sledece sezone na trkama kamila ali arapska liga za zastitu kamila odluci da mozes jedino da jases na Nepalskom Elephant trophy...putujes u Nepal i evo ga program za predstojecu trku i aktivnosti:


    Sighting of Elephant March Past,
    Elephant Bathing,
    Elephant Decoration (Traditional Art),
    *
    and of course International Elephant Race (highlight)

    Zelim da pojedem tiramisu.

  12. Pošto je Bog malo ogluveo od svih ovih silnih želja, pogrešno čuje tvoju, i tebe POJEDE TIRANOSAURUS!

    Želim da ozdravim od ovog prokletog gripa!

  13. Ozdraviš odmah,ali dobiješ Alchajmera-i zaboraviš da si ozdravio od gripa i on se vrati...

    Želim baletske patike

  14. Dobiješ baletanke, ali one sa mekim vrhom. Stigne ti ekspresno telegram od direktora Boljšoga teatra da te želi za glavnu ulogu u novoj postavci Krcka oraščića. Spakuješ te baletanke, i pravo u Moskvu, a kad ono premijera samo što nije počela. Odigraš ulogu svog života i, avaj, upropastiš nožne prste, jerbo nemaš drvo napred, a niko ne nosi tvoj broj. Ostatak života provedeš ko preživeli partizani s Igmanskog marša, bez nožnih prstiju, plus smarajući ljude pričom kako si imala momenat slave pred Putinom i Medvedevim lično. Niko ti ne veruje, to ti na kraju postane opsesija, i završiš u ludnici. Umreš lomeći vrat pokušavajući da na obogaljenim stopalima izvedeš gran plije.

    Želim da prestanem s ovakvim crnjacima...

  15. Одеш у читаоницу и заљубиш се у девојку која је села поред тебе. И смуваш је. Али се испостави да она већ има дечка и да је то Кристијан Голубовић himself. Даље претпостави шта се десило.

    Желим да отпутујем у топлије крајеве.

  16. otputujes ti za afriku. medjutim globalnim zagadjivanjem zemlje, poremeti se klima i nastupi ledeno doba

    zelim da pobedim na Nepalskoj Elephant Trophy trci...

  17. Odes na Zakintos dobijes povoljan aranzman, ti i muz u djakuziju u 23.00 ulazi Marko Milosevic sa Jocom amsterdamom i kaze izlazi iz moje kade, kasnije saznas da su on i Sreten Jocić vlasnici hotela u kom si odsela.

    Zelim da nahranim gladne i da prestanu da padaju kisele kise i da se obnovi ozonski omotač, i da se poveca populacija belih medveda i ima vise pijace vode.

  18. Sve to uspeš, i nazovu te Novi Isus Hrist Spasitelj Planete. Na žalost, sve mesije moraju da skončaju bedno. Konzorcijum multinacionalnih kompanija raspinje te na krst, a mrtvo telo baca da pojedu beli medvedi u ZOO vrtu.

    Želim da kitovi i delfini sklope pakt sa Posejdonom i pokrenu gigantski cunami koji će najzad okončati mrsku vladavinu ljudskih bića... I da, da prežive jedino monasi sa Tibeta, kondori sa Anda i Šerpasi sa Himalaja.

  19. Da,da,sve se to desi,ali pritom konačno pristignu i vanzemaljci...
    Čuli pozdrave sa Zemlje,Betovenovu simfoniju,...došli,ali zakasnili-Šerpasi pojma nemaju,monasi samo mrmljaju oooooommmmmmmm..
    Naljute se vanzemaljci kad im jedan kondor zgrabi i pojede vođu i sve-BUM-unište!Ne ostade nigde ničega,a vanzemaljci nas posle ogovarali po čitavoj vasioni da smo plagijatori i da šaljemo tuđe postove u svemir predstavljajući ih kao svoje!

    Želim da formu (iz vežbi)dovedem do savršenstva!

  20. dovedes ti formu do savrsenstva, ali te izbace iz kluba uz zabranu (nikada vise ne mozes ucestvovati na takmicenjima) i to samo zato sto si naljutio trenera (ispravio si ga u necemu). trener je neko jaje u sportskom savezu, pa te je BANOVAO sa svih takmicenja :)

    zelim da grupa Atlantida pobedi u Ratu Bendova

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.