I ja isto, fali Mancesteru plejmejker, ne vredi vise, Skols i Gigs(pogotovo on, Skols se na pocetku sezone odlicno drzao,cak mislim da je bio igrac meseca u avgustu,ali evo kako sezona odmice sve je umorniji) su prematori. Dolazi smena generacija sledece sezone, trebala bi valjda i neka bolja pojacanja da se dovedu, pa cemo videti kako ce to da izgleda.
@sunshine
Pa dobro sta sad, ne mogu da se ogranicim na 3 kluba ako volim 9 (ili kol'ko sam vec nabrojao). I to je po jedan klub iz drzave, nigde ne navijam za pola lige, nego za samo jedan tim.
Сад гледам онај клип што је окачио Тулумбац....лепа су то времена била , сјајна екипа , само Тоти остао од њих активан.Монтела ми био омиљени играч , Винћенцо краљина...
nekada davno..dok sam jos pratio bar malo
italija-fijorentina (sa batistutom)
spanija- rajo valjakano (dok su slucajno jedno vreme bili prvi na tabeli..htedoh i dres sa pcelom da kupim)
engleska-celzi..jer su bili smradovi i nisu se stideli
francuska-marsej
nemacka- nikada nisam voleo nemacku ligu ...
Daaa, Rajo Valjekano sa pčelom je bio legenaran. Ja se sećam kad su u jednoj utakmici turili gol sa pola terena, baš ga lik uhvatio na volejčinu. Znao sam i neke igrače, ali ko će sve zapamtiti.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Mislim da ce ove godine, dalje da dogura Milan nego Mancester.
Odnosno, Celsi nego Mancester,
I ja isto, fali Mancesteru plejmejker, ne vredi vise, Skols i Gigs(pogotovo on, Skols se na pocetku sezone odlicno drzao,cak mislim da je bio igrac meseca u avgustu,ali evo kako sezona odmice sve je umorniji) su prematori. Dolazi smena generacija sledece sezone, trebala bi valjda i neka bolja pojacanja da se dovedu, pa cemo videti kako ce to da izgleda.
E jebga StoneSour, pretera ga sa klubovima.
Pa dobro, on voli kvalitetne timove, sta ima veze.
Pa najlepsi fudbal ti je Argentinski fudbal.
@sunshine
Pa dobro sta sad, ne mogu da se ogranicim na 3 kluba ako volim 9 (ili kol'ko sam vec nabrojao). I to je po jedan klub iz drzave, nigde ne navijam za pola lige, nego za samo jedan tim.
Ja gotivim Zenit,Mancester,Barselonu i Olimpik Marsej ali za prethodno nabrojane klbove na prosloj strani navijam.Pogotovo Juve!
Pa ja navijam samo za MUFC i za Zvezdu, ove ostale isto samo gotivim.
Dobro Zvezda to je nas klub. Ja volim Zvezdu vise nego ista,al' ovde strani samo....
Znam, znam, nego cisto da pojasnim, jer neki misle da navijam za 15-20 klubova na svetu. :)
Ma i ja imam u svakoj ligi klub koji volim da gledam sem u Portugalu.
Сад гледам онај клип што је окачио Тулумбац....лепа су то времена била , сјајна екипа , само Тоти остао од њих активан.Монтела ми био омиљени играч , Винћенцо краљина...
I Valter Samjuel.
nekada davno..dok sam jos pratio bar malo
italija-fijorentina (sa batistutom)
spanija- rajo valjakano (dok su slucajno jedno vreme bili prvi na tabeli..htedoh i dres sa pcelom da kupim)
engleska-celzi..jer su bili smradovi i nisu se stideli
francuska-marsej
nemacka- nikada nisam voleo nemacku ligu ...
Daaa, Rajo Valjekano sa pčelom je bio legenaran. Ja se sećam kad su u jednoj utakmici turili gol sa pola terena, baš ga lik uhvatio na volejčinu. Znao sam i neke igrače, ali ko će sve zapamtiti.
Mnogo gotivan tim.
http://www.oldfootballshirts.com/img/shirts/1256/rayo-vallecano-de-madrid-home-football-shirt-2001-2002-s_5523_1.jpg
Hahahah pcelica :))
Liverpool ! <3
Onaj iz Pljevalja, al ne znam koje mu ime.
Rudar?