Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Za ovo sam rekao da moraš otprilike da vidiš koja će da bude rezolucija..
A za tekst postera mislim da ima određen broj karaktera
leksi da nije malo licemerno da neko kome je hobi spemovanje foruma predlaze ovako nesto
pojedinačno kurac, pička, govno, sisa može
ali da ne može da se napišu neke složenice sa tim rečima - npr. pičkopaćenik, itd. ako studiraš programiranje, razumeš o čemu govorim
http://mojtv.hr/images/e2c754e0-5ffb-4d59-8ba5-28e83166fe5a.jpg
Спам се може спречити затворима и тамницама!
Pa ja ti kažem da može, to nije problem da se zabrani, ali ne nemoguće jer su nam riječi potrebne, ima bar 10 definicija u kojima se pominje riječ PIČKOPAĆENIK...
Sve riječi nam trebaju, shvati :)
Шта је бре лицемерно који је теби курац сад?
Коме је хоби спемовање форума, овом малом радојици? Откуд ја знам чиме се он бави и да ли спемује или не, мени ок делује, а ако је глупав предлог може то културније да му се каже.
Да се речи купују,мање би их било. Ударај катанац на ову тему.
shvati ti da ja oću da se zabrani da se piše da je MODERATOR GEJ, npr. to, kad me baš vučeš za jezik, TAKVE stvari da se NE MOGU napisati
ne, nije ovo fin način da prođem bez banovanja, nego primer
ju izvini utripovo sam nesto
predlog bezveze u svakom slucaju
Како отприлике да видим која резолуција да буде? Мислим ок, може да се отприлике нагађа како ће то изгледати, али ја предлажем, ако није ништа компликовано, да може одмах да се види, јер би користило.
Не знам да ли има, и мени се тај проблем није десио али повремено видим да се негде одсече део текста зато што не може да стане.
Да ли си кад видо Џимијеве постове? Како да не кажем да "Џими ти си геј!" леба ти твог насушног...
Иначе, спем се не може спречити, јер се увек нађе неко докон као ја да нешто напише где му није место.
Pravi nacin
http://vukajlija.com/zabava/posteri
gledam nesto pa mi se ucinilo ko da si ti otvorila temu izvini na prozivci jbg
Eto čovjek ti rekao...
Zašto ne bismo mogli da kažemo moderatoru da je gej?
Igraš li ti kantere? Mora da igraš, pa si to vidio na čatu, e zamisli da je to zabranjeno, ti nama ne bi mogao da objasniš što si htio da kažeš :p
Иначе, спем се не може спречити, јер се увек нађе неко докон као ја да нешто напише где му није место.
hahaha, jbg, probao sam da učinim stvari boljim, ali uvek će se naći neko ko će na neki način da izbegne zabrane itd
опуштено душане. Ионако ме дркају сви редом и с разлогом и без разлога и како ко стигне...
Молићу да ми се предлог размотри, да се прокоментарише или дода нешто, или ако постоји неслагање да се напише разлог сем оног да сам дупли налог, хвала
Zašto ne bismo mogli da kažemo moderatoru da je gej?
Igraš li ti kantere? Mora da igraš, pa si to vidio na čatu, e zamisli da je to zabranjeno, ti nama ne bi mogao da objasniš što si htio da kažeš :p
ne igram kanter
Ima tamo fora, da ako npr kažeš kurac kuurac kuraac itd automatski dobiješ gag (nemogućnost kucanja) na minut ili dva, a ono što iskucaš se ispiše kao /&$#/$.
To si ti mislio, ali je neizvodljivo jer nam jednostavno trebaju sve riječi, sve izvedenice, sve sintagme, pa čak i ta da je moderator peder
zivela sloboda govora
http://www.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/02/katanac.jpg
uostalom ti sto prozivaju modove dobiju ban i gotova stvar
Ваља спамовати,то је лек за душу. Бан је мала цена таквог задовољства.