U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
otprilike
možda 2 ili tri puta $&/%& onda sledi ban, npr
Нема два три пута него ОДМА!
Ако хоћеш цензуру на оваквом сајту онда иди лепо овде...
немојте закључавати, ја чекам одговор на питањце, оћел bice или ће буде или не ваља предлог.
Ето,џабе паничиш. Ај сад- закључ!
šta je ako ne cenzura banovanje ako kažeš moderaturu da je gej?
нененененееееееееееее!
Спам је у људској природи откад је нета и нетовања. Не може се то спречити никако.
http://www.adriatek.com/wp-content/uploads/2010/02/katanac.jpg
Дуле,јебеш тај катанац,кад није БАНЕ.
Звао сам Џимија (модератора) гејем неколико пута и нисам банован. Јер то није било у фазуну вређања већ у конотацији истанчане ноте примећивања поменуте особине, исказане кроз свеобухватне мудрости поменутог модератора. Ако ће њега увредити моје искрено мишљење без трунке цинизма или провокације, тај чоек не заслужује привилеговану функцију на овом сајту да сврсхисходно вршли деловање ка унапређењу боравка на овој виртуелној ливади мудрости, разоноде и спема...
jankovicu ovaj je kvalitetniji
Видим... и дрвена врата зарђаше од његовог квалитета...
u potpunosti se slažem, ali, kolilo vidim da ih vređa i ... pljas BAN
Iju, a ja imam definiciju pičkopaćenik sram me bilo!
Треба знати како. Не можеш прићи Џимију и рећи му да је геј а да му не завучеш то нако да му се свиди! (како ћу најебати због овог поста... мада и не постим... ал ко зна...)
Углавном, у рукама Мандушића Вука свака пушка биће убојита.
Оствариш познанство са модом и нема ти бана. Ето.
Углавном, у рукама Мандушића Вука свака пушка биће убојита.
jesi kralj :)
ima i toga ...
Има и тога,Радојице,наравно да има. Не би сајт опстао да нема тога.