Neke tehničke nauke, m? :) Pa, nije loš faks, može dosta da se nauči, malo su u prednosti ovi iz Filoloških gimnazija, mada to je više bilo u početku...
Ma jok, nego sam preračunavala osnovne energetske potrebe i potrebe u hranljivim i zaštitnim materijama za Peru, Miku, Lazu i slične, i sastavljala jelovnike... Nije dosadno, ali je zeznuto, a i ima posla, a sve moraš u sitna crevca... Sva sreća, završilo se!
Nije loš engleski. Imaš solidnih opcija za posle. Cela paleta poslova... :)
Nije sastav, to je neki momak koji se takmičio u emisiji tipa Idol u Hrvatskoj... bio drugi, jel'te, rok teško da će pobediti. :(
Ovu su mu pesmu uradili posle, ali više ništa ne izbacuju... Baš šteta...
Znaš kako, za posao se nikad ne zna, mi imamo dosta mogućnosti, mada, većina na kraju završi u školi... Nije ni to loše, ja bih čak i volela, bitno da se radi :)
Prevod? Šta prevodiš?
Ma, imam domaći iz prevoda, engleski studiram, pa tako radimo domaći iz većine predmeta, kao da smo u osnovnoj školi... :)
O, pa super... msm, to za studije... a domaći... hm, pa i ja sam imala prošli semestar... sa sve digitronom išla na faks :)
Neke tehničke nauke, m? :) Pa, nije loš faks, može dosta da se nauči, malo su u prednosti ovi iz Filoloških gimnazija, mada to je više bilo u početku...
Ma jok, nego sam preračunavala osnovne energetske potrebe i potrebe u hranljivim i zaštitnim materijama za Peru, Miku, Lazu i slične, i sastavljala jelovnike... Nije dosadno, ali je zeznuto, a i ima posla, a sve moraš u sitna crevca... Sva sreća, završilo se!
Nije loš engleski. Imaš solidnih opcija za posle. Cela paleta poslova... :)
Kuj ti je ovaj rock sastav Jacka?
Nije sastav, to je neki momak koji se takmičio u emisiji tipa Idol u Hrvatskoj... bio drugi, jel'te, rok teško da će pobediti. :(
Ovu su mu pesmu uradili posle, ali više ništa ne izbacuju... Baš šteta...
Znaš kako, za posao se nikad ne zna, mi imamo dosta mogućnosti, mada, većina na kraju završi u školi... Nije ni to loše, ja bih čak i volela, bitno da se radi :)
Dobar je. Ja emisije tog tipa nikad ne gledam, zato i ne znam...
FMN ma ima, od privatnih časova, preko kojekakvih agencija, sajmova, i samih prevoda... Ima ko ume da se snađe!
natnat, ja volim ako nisu narodnjaci... baš zbog rok muzike. Nju je teže naći, a tu mi na gotovo :)
Gde je teže naći?
Na TV-u...
Sve sam narodnjak i sladunjav pop...
Znam, ali sami profesori kažu da nije baš tako jednostavno... No, ima još vremena...
E, ćao, Natnat, nisam ti se javila... :))
Pa vidim, vas dve samo kuća - poso :)
Jacka, nemoj da gledaš (slušaš TV) :))))))))
I ne gledam... Samo sport i ako nađem muziku valjanu!
Ni ja ne gledam, nemam TV u sobi :)
http://www.youtube.com/watch?v=b1xxwFl9Nok&feature=player_embedded
Laki, sad ću sve čaše da polupam!!! :))))
Ima srču da napravim! :)
Da li ste nekada pili martini? Ja pre neki dan prvi put u životu, onako pravi sa maslinom, mnogo je dobro!
Jesam jedared, ali bez masline...