Ne, morala sam malo da zvucim ozbiljno i vazno jer mi je pobeda vec postala rutina.
Moje drugo ime je pobeda!
Sasvim zasluzeno! Pobeda, pobeda... E, dobro, sada mozete da nastavite... :))
Isti slucaj Rem, i nadam se da sam fino odglumila. Kao za Oskara!
"Ovo je tako dirljivo...ne znam sta da kazem...Hvala. Hvala svima na podrsci, sto ste verovali u mene...Mama, tata, volim vas. Lalabaj...sjajan moderator, kako ona elegantno zakljucava...Hm... suza mi je u oku..."
Nije, Mar :) Mi ovo koliko tolilko održavamo u životu :)) Joj, sinoć bili tu Predražinjo i Jacka, fino smo se ispričali...:) Gde si ti bila, izlazila negde?
Nisam, ali sam bila umorna jer sam u toku dana imala neke obaveze, pa sam pokusala da taj umor iskoristim za spavanje u neko normalnije vreme...U sustini sam se bezveze trudila, mogla sam i doci. Znaci, subotom uvece, ovde zurka! :))
Не могу. То су неписана правила...
1.
2.
3.
Видиш...
Ne, morala sam malo da zvucim ozbiljno i vazno jer mi je pobeda vec postala rutina.
Moje drugo ime je pobeda!
Sasvim zasluzeno! Pobeda, pobeda... E, dobro, sada mozete da nastavite... :))
:)) Aha, vidim...
...
Jao, Mar... :) Al' nemoj da nam ideš :)
Kaboom
Olimpijski duh je za luzere! :)
Šalim se ja mnogo. Ja imam tog takmičarskog duha koliko sojino mleko laktoze... Al umem da glumim. To mi je zabavno :)
Razbiću vas ovaj put!
Ma jeste.
E, da vidimo i to čudo! :)
Isti slucaj Rem, i nadam se da sam fino odglumila. Kao za Oskara!
"Ovo je tako dirljivo...ne znam sta da kazem...Hvala. Hvala svima na podrsci, sto ste verovali u mene...Mama, tata, volim vas. Lalabaj...sjajan moderator, kako ona elegantno zakljucava...Hm... suza mi je u oku..."
A zašto vam ja uvek poverujem, eee...? :))
Vidi, oni otisli! Nije im interesantno vise...
E, Forget, vidis kako nam nije lako... :))
Nije, Mar :) Mi ovo koliko tolilko održavamo u životu :)) Joj, sinoć bili tu Predražinjo i Jacka, fino smo se ispričali...:) Gde si ti bila, izlazila negde?
Nisam, ali sam bila umorna jer sam u toku dana imala neke obaveze, pa sam pokusala da taj umor iskoristim za spavanje u neko normalnije vreme...U sustini sam se bezveze trudila, mogla sam i doci. Znaci, subotom uvece, ovde zurka! :))
Bandoooooooooooooooooooo :)))
dobro jutro :)
Da :)) Evo, Peđa opet došao :)) I Ledeni :)
Pred spavanje malo ovde... Malo... Zurka! :))
Večeras smo vidim 2 na 2 :)
Iole ravnopravnije...
E da, i marcipanu da čestitam na pobedi... nisam ni provalio da je počela nova, davno sam prestao da pobedjujem i brojim :)