Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ja imam 2-3 pobjede i dosta mi je, sad igram radi igre.....a i dosta gluposti covjek ovdje moze vidjeti :)
Hvala! Meni je bio samo cilj da shvatim ovu igru...:)))
shvatila si iz 73-eg pokusaja?:))
S..s...smrzzzzzzla sassam see...
a kud si lunjala?
Jos uvek je nisam shvatila... Sedis sa prijateljima u nekom kaficu, pricas samo, a ne pijes, odlaze ljudi, dolaze... i onda, u jednom trenutku, dodje konobar i kaze "Ti si pobedio!" Niti ti je smesno, niti znas cemu da se radujes...
Evo i mene...
i nije neka pobjeda uglavnom se ovo koristi umjesto cata :)
Sedim u stanu temperatura u minusu, ima tako da zaribaaaam!
Cebence uzmi...i caj.
A ne mozes ni mirno da sedis, zahteva se od tebe da svaki put kada nesto izgovoris, premestis stolicu iza poslednjeg sto je nesto rekao... Zamisli tu situaciju u rl-u! :)))
:))) U pravu si, Mar :))
Postoje ustanove zatvorenog tipa za takve... :)))
Mar, hoćeš da kažeš da smo mi zreli za... ne smem to ni da kažem? :)))
ako mislis da si lud - nisi, ako mislis da si savrseno normalan - nisi...vazi za vecinu slucajeva.....
Sve je dobro dok ne izmesamo sve te situacije... Ima nade... :))
Ima, ima :))
ma sta moze lose da se desi ako stalno visimo na internetu? moj zamisljeni brat blizanac kaze da je sve ok....
:)))
To je i moja frizerka pomislila kada sam joj pre neki dan rekla da mi skrati malo vrhove na avataru...
Ja vidim kraća ti kosa, Mar...