Ljubav između aviona i ptice i supermena

1. Što mislite o tome?
    Da se ptica zaljubi u avion, samo ga je viđela tuda svaki dan kako prolazi, ali nije smjela da mu priđe... Može li to? Dešava li se?

I još jedno pitanje, bi li joj lakše bilo da se zaljubi u supermena jer kad on proleti ljudi se zapitaju 'JE LI TO PTICA? AVION?' što implicira da liči više na pticu i onda je ptici mnogo lakše da se zaljubi u njega?

2. SMarko, jesi ti pio nešto? :))

3. Nisam, majke mi, samo sam pojeo malo starog sira maloprije, ali tu nema alkohola :)

4. Ja mislim da avion i supermen mogu razviti izmedju sebe neka osecanja.

5. Nema avion osjećanja

6. Kako nema?
    A kad Bora Drljaca kaze ''Avione slomicu ti krila.Da ne letis ona bi tu bilaaa''
    Dakle,avion ima osecanja prema nekoj NJOJ ne bi uzalud Bora pevao pesmu.

7. Луди научник најзад у затвору.

Nećeš valjda da me zaključaš :/

8. Haha, ladno u Politika i društvo :)

9. За сад нећу...
    :))

10. Haha, ladno u Politika i društvo :)

Pa ovo je društveno pitanje :)

За сад нећу...
    :))

Hvala :)

11. Ja ti ne razumem ovu temu, SMarko :))

12. Što misliš o ovim platonskim ljubavima, forget :))

13. I još jedno pitanje, bi li joj lakše bilo da se zaljubi u supermena jer kad on proleti ljudi se zapitaju 'JE LI TO PTICA? AVION?' što implicira da liči više na pticu i onda je ptici mnogo lakše da se zaljubi u njega?

Смарко, ај се сад самогагуј... :/

14. Isto što i o svim platonskim ljubavima, moguće je :))

15. Брате више коментара си добио на овој теми за 12 минута него што добијеш оцена на дефку после 2 сата! Мислим да ће бане Бетмен ту и све да их појебе!

16. jel se neko od vas seća one priče iz Čitanke o avionu i vrapcu :)

17. Смарко, ај се сад самогагуј... :/

Zaslužio sam stvarno. Ali sam razvio teoriju koja funkcioniše

Isto što i o svim platonskim ljubavima, moguće je :))

I kako ptica da smuva avion, majke ti? :)

18. Ахахаха јебало вас гаговање :))

19. Брате више коментара си добио на овој теми за 12 минута него што добијеш оцена на дефку после 2 сата! Мислим да ће бане Бетмен ту и све да их појебе!

Brate, defku 5 ljudi pročitalo, a ovo više... Makar nešto :)

jel se neko od vas seća one priče iz Čitanke o avionu i vrapcu :)

Koje? :)
    Imaš je neđe tu ?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.