Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Što mislite o tome?
Da se ptica zaljubi u avion, samo ga je viđela tuda svaki dan kako prolazi, ali nije smjela da mu priđe... Može li to? Dešava li se?
I još jedno pitanje, bi li joj lakše bilo da se zaljubi u supermena jer kad on proleti ljudi se zapitaju 'JE LI TO PTICA? AVION?' što implicira da liči više na pticu i onda je ptici mnogo lakše da se zaljubi u njega?
SMarko, jesi ti pio nešto? :))
Nisam, majke mi, samo sam pojeo malo starog sira maloprije, ali tu nema alkohola :)
Ja mislim da avion i supermen mogu razviti izmedju sebe neka osecanja.
Nema avion osjećanja
Луди научник најзад у затвору.
http://1.bp.blogspot.com/__v16ajx69Mw/TBwqS4ZH32I/AAAAAAAAGsk/R3FESoeJN6Y/s1600/Superman+mad+scientist+and+bird.JPG
Kako nema?
A kad Bora Drljaca kaze ''Avione slomicu ti krila.Da ne letis ona bi tu bilaaa''
Dakle,avion ima osecanja prema nekoj NJOJ ne bi uzalud Bora pevao pesmu.
Nećeš valjda da me zaključaš :/
Haha, ladno u Politika i društvo :)
За сад нећу...
:))
Pa ovo je društveno pitanje :)
:))
Hvala :)
Ja ti ne razumem ovu temu, SMarko :))
Što misliš o ovim platonskim ljubavima, forget :))
Смарко, ај се сад самогагуј... :/
Isto što i o svim platonskim ljubavima, moguće je :))
Брате више коментара си добио на овој теми за 12 минута него што добијеш оцена на дефку после 2 сата! Мислим да ће бане Бетмен ту и све да их појебе!
jel se neko od vas seća one priče iz Čitanke o avionu i vrapcu :)
Zaslužio sam stvarno. Ali sam razvio teoriju koja funkcioniše
I kako ptica da smuva avion, majke ti? :)
Ахахаха јебало вас гаговање :))
Brate, defku 5 ljudi pročitalo, a ovo više... Makar nešto :)
Koje? :)
Imaš je neđe tu ?