Moram nekom da se izjadam :((

  1. Је л неко познаје неког ко болује од шизофреније?

  2. Ništa, ali ništa ne može da pobedi onu najužasniju degenerativnu tvorevinu jezika, zvanu: ''bubili''. Ništa. Ni deminutivi, ni mice, ni mukice, NIŠTA!

  3. Је л неко познаје неког ко болује од шизофреније?

    Mog tate drug sa fakulteta je oboleo na trećoj godini.

  4. И? Како се носи с тим данас?

  5. Је л неко познаје неког ко болује од шизофреније?

    Ja poznajem.

  6. Је л неко познаје неког ко болује од шизофреније?

    Ne poznajem.

  7. Ništa, ali ništa ne može da pobedi onu najužasniju degenerativnu tvorevinu jezika, zvanu: ''bubili''. Ništa. Ni deminutivi, ni mice, ni mukice, NIŠTA!

    Duša, sa Mesjinim sj.
    Primjer: E, dusja moja...

  8. cornelije
    Је л неко познаје неког ко болује од шизофреније?

    Познајем их

  9. Интересује ме да ли шизофренија може да се развије из неурозе, у којима има хипохондрије, оспесивно компулсивног поремећаја и честе промене мишљења и расположења? Капирам да имам неку неурозу, наравно, сви их имамо, али у задње време ми се мало ситуација погоршала.

  10. И? Како се носи с тим данас?

    Teško je to. Ne znam da li su ga ikad videli van kuće. Mislim da je sa ocem u kući još uvek, nije u ustanovi. Kad on umre, ne znam šta će biti.

  11. Kornelije, jesi hipohondar.

  12. Мислим нисам луд него сам приметио да неке ствари радим или говорим а заправо не знам зашто то радим, него само урадим и не поставим себи питање због чега сам баш то урадио.

  13. znam ja, imam u domu. samo odgovarajuća terapija, redovna. onda je podnošljivo.

  14. мукица, ем квадриплегичар, ем луд :/

  15. Интересује ме да ли шизофренија може да се развије из неурозе, у којима има хипохондрије, оспесивно компулсивног поремећаја и честе промене мишљења и расположења? Капирам да имам неку неурозу, наравно, сви их имамо, али у задње време ми се мало ситуација погоршала.

    Za šizofreniju se realno ne zna sa sigurnošću ništa kako se razvija, mada se na snimku vide promene mozga koje su jako česte u šizofreniji, uvećanje moždanih komora i još neke degenerativne promene (ali to je dijagnostička tačka gledišta, ne sam razvoj bolesti). Genetika ima ulogu, ali nije definitivna, isto tako i sklonosti ka mentalnim bolestima mogu da potpomognu razvoj šizofrenije, meningitisi, čak i LSD ili kokain (več sam zaboravila koji, mislim da je ipak LSD). Ima slučajeva gde je lik jednom probao LSD (ili kokain) i zaradio šizofreniju za ceo život (mada je sigurno imao već neke promene u mozgu).

    Ako se osećaš loše, idi kod lekara, sumnjam da je to u pitanju, verovatno nije ništa strašno, ali svakako može da te bolje posavetuje što se mentalnog zdravlja tiče. Ne treba to nositi na duši, svi smo ljudi i svi imamo svoje demone.

    мукица, ем квадриплегичар, ем луд :/

    hahahahha

    Kornelije, jesi hipohondar.

    Nešto iskreno od kako mi je drugarica koju su zvali hipohondrom otkrila dijabetes tip 1 na vreme i mame za koju smo svi mislili da zajebava, a na kraju ipak ima antifosfolipidni sindrom, taj hipohondrluk nije toliko loša stvar. Ali Zečeviću bih i dalje metak u glavu.

  16. Фала, само се информишем, ок сам.

  17. Malo je nezgodno razmrsiti situaciju u kojoj nekom ko se plaši da je hipohondar kažeš da preteruje, čime mu govoriš da je hipohondar. A onda, ako je tako, u pravu je, ali opet..
    http://dwnloadwallpapers.com/wp-content/uploads/2014/05/Jackie-Chan-Meme.jpg

  18. Zaboravljate jedno, hipohondar će svakako jednom bit' u pravu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.