Moram nekom da se izjadam :((

  1. Zaboravljate jedno, hipohondar će svakako jednom bit' u pravu.

    http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2014/03/dusan-pocek.jpg
    Tačno ga ne mogu gledati a da se ne iznerviram. Ne bi me čudilo da je još živ. lolo

  2. a jeste odglumio hipohondra, svaka čast. ili nije glumio?

  3. a jeste odglumio hipohondra, svaka čast. ili nije glumio?

    E, to je pravo pitanje za milion dolara.

  4. cornelije
    Интересује ме да ли шизофренија може да се развије из неурозе, у којима има хипохондрије, оспесивно компулсивног поремећаја и честе промене мишљења и расположења? Капирам да имам неку неурозу, наравно, сви их имамо, али у задње време ми се мало ситуација погоршала.

    Контам те, већ си почео да се преображаваш и да физички личиш на Хокинга, још само да истрипујеш да си он. Пуно среће у Лази и брз опоравак, позз

  5. Jack Harper

    Ništa, ali ništa ne može da pobedi onu najužasniju degenerativnu tvorevinu jezika, zvanu: ''bubili''. Ništa. Ni deminutivi, ni mice, ni mukice, NIŠTA!

    Nazivan sam bio nekoliko puta mukicom i micom, to ozbiljne rane na duši ostavlja kad vam kažem. I to sve od strane suprotnog pola. Ne znam čime tu zloću zaslužih uvek sam se fino ophodio prema istom. Doslednost ta ide do fer odnosa ka poprilično gojaznim bakama koje iz nekog neobjašnjivog razloga poseduju sadistički fetiš me u vozilima javnog prevoza lupetaju cegerima impozantne centrifugalne sile razvijene brzim okretom prilikom sedanja (slučajnost?) ili da mi prebrojavaju kičmene pršljenove maljavim laktovima kad god majstor prešalta brzinu. :'( Srećom još nisam nazivan ovim drugim terminom - bubilijem. Kako li to tek razara sve Jungove definicije ega, ne smem ni da pomislim, homunkulus se iskrivi kao Kornelije.

    Da žena valja bog bi je imao. Ratarska izreka, istini za volju, ali mislite o tome...

  6. cornelije
    Интересује ме да ли шизофренија може да се развије из неурозе, у којима има хипохондрије, оспесивно компулсивног поремећаја и честе промене мишљења и расположења? Капирам да имам неку неурозу, наравно, сви их имамо, али у задње време ми се мало ситуација погоршала.

    Razumem te, ja se ozbiljno userem tako. Ne ciljam na sizofreniju ,ali na druge stvari, cir na zeludcu, mozdani udar, razni nervni slomovi koji ce na kraju da dovedu do toga da zivaca necu imati i da cu da se tresem kao prut i sta ti ja znam. Ja, recimo imam kratak fitilj, a kad popizdim pravim sranja koja ne prilice mentalno zdravoj osobi. Pocevsi od treskanja pesnicom u vrata, ormar, zidove da bi na kraju to moglo da eksalira toliko da ozbiljno povredim sebe ili nekog drugog. Glavni problem je sto, kad svo to ludilo krene, kao da u glavi imam neki glasic koji mi kaze da teram dalje. U fazonu ,,kad vec pravis picvajz onda bar izadji u novine" i tako... :D Jednom, na rodju moje devojke, posvadjam se gadno sa njom i kao po obicaju svi bi da se umesaju i da pametuju nesto sto mi jos vise ide na kurac. To se zavrsilo ovako: slomio sam neku stolicu u sobi njenog brata, sjebao zid vratima koja sam udario, sjebao i ta vrata, hteo da bijem pola prisutnih itd,a najludje sto sam bio svestan da je najbolje samo da iskuliram i da odem i imao sam to u podsvesti, al' jok, moram da teram do kraja.

  7. DAJ BRE DAL STE TOLKI RETARDI?!!!
    Klinac se ovde pozali na neki bas sranje problem i vi ulecete sa "ha-ha" foricama! Koji kurac?! Sta smesno je a?! Kaka bi vam sad doso u te pripizdine i iznabado vas retardi glupi retardirani! Moguce da troluje ako je to onda je bas debos ali ako stvarno ima problem sta koji moj upadate sa glupim forama iz IV-3?!
    Kornelije ako imas problem idi kod lekara retarde retardirani a ne da pitas na Vukajliji! A ako trolujes napases mi se kurca bas! sto sam se sad iznervirao ovako!

  8. Mislim da nije bio toliko ozbiljan jebo te... Proslo mu kroz glavu pa decko napisao, da je stvarno zabrinut, boleo bi ga kurac da pise po Vukajliji, uostalom, ako se on ne potresa zbog sege, sta si se ti istripovo?

  9. cornelije

    Интересује ме да ли шизофренија може да се развије из неурозе, у којима има хипохондрије, оспесивно компулсивног поремећаја и честе промене мишљења и расположења? Капирам да имам неку неурозу, наравно, сви их имамо, али у задње време ми се мало ситуација погоршала.

    Evo ozbiljno, bez zajebancije, iz licnog iskustva. Koliko se ja razumem u medEcinu sklonost ka sizofreniji je genetska. Ako nemas nekog pretka u familiji da je bolovao slaba vajda je da ces "zakaciti" sizofreniju. Karakterisu je audiovizuelne halucinacije, teska konfuzija (odjednom, recimo, ne znas kako da vezes pertle) i asocijalno ponasanje. Takodje nagli pad u fizickoj aktivnosti, ali ne mislim "mrzi me da idem do prodavnice i cu sedim i igram igrice ceo dan" vec "tri dana samo spavam, nisam ustao iz kreveta osim da pisam i pojedem nesto". Moj brat od strica je oboleo, zakacio je gen preko svoje majke, njegov ujak je imao sizofreniju. Kod njega je analizom DNK utvrdjeno da je imao oko 15% sanse da oboli, ali je tokom studija malo isao na rejv partije i gutao sintetiku i to je bio glavni okidac. Opet, ne zajebavam se, zvanicno misljenje lekara. Sinteticke droge menjaju funkcije mozga vrlo rapidno tokom dejstva i stavljaju mozak pod ogroman stres, narocito centre koje sizofrenija pogadja. Danas je pod lekovima i to je, koliko toliko, pod kontrolom. U najgorem periodu nije znao da okaci ves da se susi i nije mogao da se seti najglupljih stvari, recimo u kom gradu zivi. Takodje je patio od nocnih mora na redovnoj bazi i svako malo tripovao da neko zvoni na vratima ili je usao u kucu. Ako nemas nista slicno u sigurnoj si zoni. Iz neuroze ne moze da se razvije, osim ako nisi genetski sklon ovoj bolesti. Nadam se da sam malo pomogao.

  10. al ste prsli s ovim spikama...

  11. al ste prsli s ovim spikama...

    Jebale te i spike i fotke i frendovi, i tebe i sve kojima se osladio taj pederski govor.

    I ne mislim na homoseksualce, baš na pedere.

  12. a ti si veliki patrijota i upotrebljavas samo verlike srbske MUSKE reci

  13. Jok, samo se jadam da mi je pun kurac toga.

    Aj da čujem od nekog garija pa još i nekako nego počeo i normalan svet da koristi, a ne bi nikad pretpostavio ovako na prvi pogled, deluju ljudi sasvim normalno.

  14. Jednom, na rodju moje devojke, posvadjam se gadno sa njom

    sindjelic jebe :D

  15. kapiram da je bivša devojka

  16. Cornelije, ne bih da te plašim, ali daću ti svoje poluprofesionalno mišljenje; mislim da bi trebalo da uradiš sledeće: da odeš kod svog izabranog lekara, ispričaš mu/joj to što si i ovde i da tražiš uput za Institut za mentalno zdravlje. Tamo će obaviti opsežni intervju sa tobom i utvrdiće o čemu se radi.

    To što si opisao meni deluje kao dezorganizovanost što je simptom hebefreno-dezorganizovane šizofrenije (počinje da se javlja u mladosti, pre 25. godine). Međutim, treba da znaš da dezorganizovani govor i ponašanje kao i afektivne (emocinalne) promene mogu da budu i simptomi drugih poremećaja.

    U svakom slučaju, ne odlaži posetu profesionalcu, ako ti to već preokupira misli.

    EDIT: Možeš i da ideš i bez uputa, ali onda se plaća: http://www.imh.org.rs/organizacione-jedinice/klinika-za-decu-i-omladinu/dnevna-bolnica-za-adolescente/

  17. valsinasrbe90, sta je to LLI, jbg bog polude me skroz!?

  18. ЛОООООООООООЛ арловски у пола 4 ујутру на дота рејџу

  19. Е хвала вам на саветима, нећу идем код психијатра, такви само могу да те сјебу још више. Биће боље, надам се да је ово само неки пролазни период, могуће да имам неку ту хебофрену шизофренију ал контам да је то ок у односу на срања која могу да се навуку. Можда ми се зато и тресу руке у миру.
    Арловски попиздео, ево ја, да кажем овако ''сјебан'', склон брзим реакцијама и променама расположења , нисам. Ипак је ово Вукајлија, нормално је каналисати своје неискоришћене потребе на овом форуму. Ја се не љутим, да сам стварно шизофрен, вероватно бих разлупао комп после оних фора на неколико прошлих страна упућених мени.

  20. Nazivan sam bio nekoliko puta mukicom i micom, to ozbiljne rane na duši ostavlja kad vam kažem. I to sve od strane suprotnog pola. Ne znam čime tu zloću zaslužih uvek sam se fino ophodio prema istom. Doslednost ta ide do fer odnosa ka poprilično gojaznim bakama koje iz nekog neobjašnjivog razloga poseduju sadistički fetiš me u vozilima javnog prevoza lupetaju cegerima impozantne centrifugalne sile razvijene brzim okretom prilikom sedanja (slučajnost?) ili da mi prebrojavaju kičmene pršljenove maljavim laktovima kad god majstor prešalta brzinu. :'( Srećom još nisam nazivan ovim drugim terminom - bubilijem. Kako li to tek razara sve Jungove definicije ega, ne smem ni da pomislim, homunkulus se iskrivi kao Kornelije.

    Lukse, možda ti njima izgledaš mačo, znaš ono, visok si, jak i tako to, pa ti tepaju iz milošte, možda se potajno nadaju da si nežni grubijan pa bi da te gnjawe (namerno tako napisano). Igraj malo na tu kartu.
    Ako te dosad nisu zvali bubili, kontam da misle da si sladak, a ne gei ili papučar jer si fin. Ovo stvarno mislim, nemoj toliko da se opterećuješ, to mica i mukica iskače samo od sebe, valjda đavo ugradio u komplet sa estrogenom. Bubili je već druga priča.
    Al' stvarno su odvratni ti deminutivi. Naročito ako žena ima 180 i čuješ je da tako priča, brrrrrgh, prejezivo.

    Mada, svakako bolje nego kate uzme RENDOM osoba da štipne za obraze. Dođe mi da upucam takve bolesnike.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.