Moram nekom da se izjadam :((

  1. ne razumete, svugde se umire... najviše jebačine ima na mestima gde je najstresnije, gde su velike frke, gde je napeto i gde su mentalno premoreni. seks među zdravstvenim radnicima je ventil, negde moraš da se iskališ...
    dermatologija nema hitne slučajeve, kuliraju, sve na zakazano, ko u administraciji - nema jebačine. hitna pomoć trči i pada s nogu, naporno je mnogo... njima uvek treba ventil.

  2. pogresan sam doktor ja postao, majku mu. sta li se bune oni po srbiji, 60-70000 plata kolko je vec i 3-4 medicinske sestre. nije ni cudo sto svi zapeli na medicinu, al prc, nema mesta po bolnicama, pa posle moraju da idu u nemacku, tamo da se jebu po bolnicama po vukojebinama gde nemci nece da rade. mada, sta im fali... nije to lose.

  3. najviše jebačine ima na mestima gde je najstresnije, gde su velike frke, gde je napeto i gde su mentalno premoreni. seks među zdravstvenim radnicima je ventil, negde moraš da se iskališ...

    lepo je to.

  4. Znači, one serije ko što je Grey's Anatomy kanda ne seru mnogo? Ne prođe smena a da ne opali doktor medecinsku sestru, pacijent konsultanta, šef smene stažistu, medecinski brat doktorku i tako u krug.

  5. ne bih znala, radim u staračkom domu, vrlo je mirno i tiho... samo znam za priče koleginica...

  6. Kosmo, jel tebi stres i frka na poslu ovako?

  7. nije, lukse, vrlo mirno... a i 100 % ženski kolektiv...

  8. lukse dragi moj, da te naucim za ubuduce....svaku zenu kad pitas tako nesto odgovor ce ti biti ''ja ne radim to nisam takva....ali, znam za koleginice''

  9. Znači, one serije ko što je Grey's Anatomy kanda ne seru mnogo? Ne prođe smena a da ne opali doktor medecinsku sestru, pacijent konsultanta, šef smene stažistu, medecinski brat doktorku i tako u krug.

    odgledala davno celih 7 minuta te serije i veću glupost nisam videla...

  10. Ovaj Bohor kolki je baksuz postao bi doktor zbog jebačine a onda bi ga postavili u starački dom. To ti je kao da upišeš ekonomski s namerom da budeš drugi Don Drejper a ovamo tezgariš kao promoter na sajmu knjiga.

  11. Na urologiji rade samo peting prstima.

  12. Ja sam svojevremeno bio na neurologiji, kasnije na urgentnoj neurologiji (znači stresno, jelte), radosno pretpostavljajući postojanje potrebe medicinskih radnica za ventilarenjem, prevarih se i zaglavih u trogodišnjoj vezi. Uglavnom, ništa više seksa nema tamo, nego li u nekoj PR agenciji.

  13. Grujane realna priča.

  14. Uglavnom, ništa više seksa nema tamo, nego li u nekoj PR agenciji.

    Sve si nam rek'o.

  15. odgovor ce ti biti ''ja ne radim to nisam takva....ali, znam za koleginice''

    a što sereš sad? ja sam samo objasnila da nemam ni sa kim na poslu, sve i da mi padne na pamet...

  16. Čula sam da je u pekarama noću haos.

  17. Axaxa agilni vrv ti je to bila prva pa si se zaljubio brate odma

  18. Ludo srce, štaš.

  19. Čula sam da je u pekarama noću haos.

    Gledo i ja varljivo leto šesetosme, lažu ko kerovi.

  20. a što sereš sad? ja sam samo objasnila da nemam ni sa kim na poslu, sve i da mi padne na pamet...

    nije bilo upuceno konkretno tebi...nego da zna ubuduce da ne pita takve stvari, jer ce od svake dobiti isti odgovor

    agilni, nemoj da se ljutis, ali ja mislim da ipak i fizicki izgled igra neku ulogu u tome da li ces imati seksa hihihi

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.