Moram nekom da se izjadam :((

  1. is sotono.ko ne pije taj je picka.

  2. više ne pijem.

    A ni manje!!

  3. https://www.youtube.com/watch?v=6f1ifT9X90c
    to je ovaj kralj.
    zeno moja,zeno moja,necu piti vise...a ni manje.

  4. da imam para,samo bi kurvozije drinkao.kava cuga,leb te jebo.super rad cuge,opusten,filozofiras,a ne ono zamorno.
    akos se lecis od mamurluka,cednes limun i naranadz,sdrinkas i malo te vitamini prosljakaju.
    ja kada se iskenjam bude mi bolje.

  5. hah pičke pijete votku još pomešate sa nekim sokićem jer je previše jaka!
    PIJEŠ AKO TI SE SVIĐA NE DA SE USEREŠ OD ALKOHOLA I BALJEZGAŠ POSLE NEŠTO POJEBEŠ SE SA NEKIM LIKOM OVO ONO I ONDA KAO NE VREDI SE BILA SAM PJANA.

    razumeš

  6. najgrdja stvar je piti zest i sok.alkoholcina i cukar.od toga se krepava.
    mada,za svetsko u africi sam drinkao samo dzin tonik.raspada se od para,a znao sam vlasnika kafane tako da pola lije dzin tonika je bilo 200 dindzi.tacnije,to je votka dzin tonik.nikad nista lepse nisam drinkao i bio ok rad cuge.

  7. hahahahaha, ČISTA VOTKA. piš!
    ne zanosi se, dječače. ako misliš da ti se sviđa, ne sviđa ti se, samo ti se sviđa kad te drugari gledaju kako piješ. da, drugari.
    ovo je mnogo bolje:
    http://i.imgur.com/D1lG6qz.png

  8. sve nesto kapiram da veceras malo iznenadim jetru sa nekom zestinom.
    jebe me sto pijem brzo.sasivam pivo k'o vode i onda kada pijem spricer istom tom brzinom drinkama,pa se za 2 sata tabliram.zesta popijem odma 2 deci.3-4 casice zgrunem i onda polako.
    ne bih da budem neki mudrac savetodavac,al ako covek voli piti onda treba udariti kontru preko dana nekom fizckom aktivnoscu.kako ne bi u tridesetoj pocelo da ti riknjava sve.

  9. nisam ga nikad pio, ali mi se čini da bih to mogao piti :)

  10. jako je fino.
    generalno, ta kombinacija mliječnih proizvoda i čokoladnih likera sa žestom ubiVa.

  11. to kapiram, ali meni je problem votka jer je ne podnosim, kod mene bi ovo mogao biti beli Grk ili beli Irac eventualno :)

  12. Podseti me Vidra na nešto pre 10 godina. U Crkvini diskoteka, konobarica prilazi susednom astalu, pita šta će popiti, lik (majica šarena, pantalone šarene, ključevi sredstva prevoznoga na astalu, Maliboro na astalu, ma sve tiptop preljepo) iz topa ka'e: "Moala, daj nama pet votaka a pičkama što tuču." Prevrnem se svaki put kad se setim.

  13. hahahahaha, ČISTA VOTKA. piš!
    ne zanosi se, dječače. ako misliš da ti se sviđa, ne sviđa ti se, samo ti se sviđa kad te drugari gledaju kako piješ. da, drugari.

    Ja ne pijem votku. lol nego vi što pijete treba da je pijete čistu!!!!1!!1!
    to si u amerike naučila da piješ....

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.