U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Napijo se, izgubijo mi Partizan, jebem ja mater onom crncu mutavom i onom Raduljici a ako ga je iko trpio i imao vjeru u jebenog Raduljicu to je bio Benja al' me izd'o kad je najpotrebnije bilo, pu sjeme mu jebem ono brdskoplaninsko da mu jebem mutavo, i VLADE trenerčina, vjerovo sami u njega al+ se posraše na sve što sam vjerovo u njih da im jebem sjeme im se zatrlo PU
Ne znam šta da upišeeeem!
Liznuo sam sopstveni lakat! Malo sutra, neće i dalje, moram da isprobam neku tehniku sa jutjuba ne ide konvencionalnim metodama.
o živote šta mi radi pms, znači ovo nije normalno
u jednom momentu sam najsretnija na svijetu, onda nakon 3 minute mi se plače, onda nakon 10 minuta bi da izvršim samoubistvo, pa nakon 17 minuta bi u šoping....
stalno mi se jede nešto, a onda mi se gadi hrana...
samo je jedna stvar konstantan, a to je jebena želja za seksom, što me opet čini tužnom jer nemam s kim....
majko božija pomaži mi nekakoooo
Ne mogu da potrošim kol'ko mogu da zaradim. :(
Mene je banja.
У понедељак поправљам мату на 2, ал нисам баш сигуран да ћу поправити. . .Морам да учим цео викенд комплексне бројеве.
Отворен позив на секс. Ццц.... :)
u jednom momentu sam najsretnija na svijetu, onda nakon 3 minute mi se plače, onda nakon 10 minuta bi da izvršim samoubistvo, pa nakon 17 minuta bi u šoping....
stalno mi se jede nešto, a onda mi se gadi hrana...
samo je jedna stvar konstantan, a to je jebena želja za seksom, što me opet čini tužnom jer nemam s kim....
majko božija pomaži mi nekakoooo
Treba ti kurčina, na ovaj ili onaj način.
http://www.dodaj.rs/f/U/tE/4dnr9YnW/os-kurcine.jpg
Stari dobri Mangulije lolo
Пуштите ђевојку да се изјада, лешинари једни грабљивски.
Буксно, нећеш арчити. :п
Ја сам хтео да јој понудим сканк. :) Знам да то вади из бедака.
hahhaahhahah pomogli bi i skankača i kurčina, al na moju veliku žalost nemam pri ruci ni jedno ni drugo :(((
http://www.youtube.com/watch?v=-8iQCBfH6eg&feature=related
Ето ти га сад.. Да ми ова лева нова функционише како треба, дон'о би ти све шололо
А ти се пипкај под тушем, смањује стрес.
ma i to mi se više ogadilo :DDD
Гледај њаву :)))))))
За ПМС не бих знала шта да ти кажем, свака другачије реагује. Ето, до секса ти је, за дивно чудо.
Мацкај се онда неким беби уљем. :)