Moram nekom da se izjadam :((

1. Mi bar imamo dusu za razliku od tebe...

2. Ja nemam dusu, ako vi tako kazete.

3. Ma izvini, molim te, bas si faca :)
    Decko, opusti se, nista neces postici, znam koliko sam kul, za razliku od tebe, kacis mi te gluposti, nemas pametnija posla :)

4. Потуците се :)))

5. Mozda i hocemo?
    RIDJI NACICU TE U GRADU!

6. ja sam kreten...i kockar...i nek se nosim u pičku materinu lepu....

7. Из приложеног видимо да коцкање није добро прошло :О

8. ma tek mislim da idem...al me nervira što uopšte mislim....

9. Па заокупи мисли нечим другим..

10. s čim?...sa Vukajlijom?..i to me smorilo...i žena..deca nisu tu, kod dede i babe su...tv ne gledam odavno, samo neka sranja, a od knjiga sam se odviko....ma najbolje da se nosim u pizdu materinu....

11. Ma izvini, molim te, bas si faca :)
    Decko, opusti se, nista neces postici, znam koliko sam kul, za razliku od tebe, kacis mi te gluposti, nemas pametnija posla :)

http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/201101/43499/medium_230520111013.jpg?1306225436

http://www.youtube.com/watch?v=U-Owf9U19Nc&feature=related

12. Јавио, немој да се коцкаш. Забави се бре некако. Скувај нешто лепо, напиши неку дефиницију, најбоље немој да излазиш из куће, него нађи неку занимацију у стану. Гледај неки филм. Пробај да се суздржиш.

13. otišo sam....elvis je napustio zgradu..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

14. Ha, rekoh.
    Jel imate nest protiv ridjokosog mene?
    Nista efikasno?

15. стој, Џони, стој..

16. Pustite decka, nek se kocka, to je kull

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.