Ја сам пука' ноћас потпуно.
Како ми је добро, брате....... Не могу спемоват по дефиницијама и кењат унаоколо, а радо бих, па серем људима по статусима, није лако у данашње вријеме, није.
nači Filozofe što si stavio Mihu navatar, a nisi stavio kuma Stankelu! To ti je veliki propus, Miha ne zna da gleda na sat tipa Rolex, a Stankela ima stila brate vrste elita. Neveruem da si takav čoek, stavi kumaru!
Мислим да сам провалио ко је крив за сјебавање сајта. И како нисам срећан због тога што сам сазнао, пре бих да се изјадам него да се похвалим. А одговор је очигледан. Или Џими, или Јелена Тинска.
Buše, seku, lupaju tandrču... Svaki dan ceo dan!
Imam najvredniji komšiluk na planeti!
Kakva nedelja, kakav svetac, koje pičke materine, nema odmora! Jok!
Dumre čovek, ništa drugo. :(
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Boli me mali prst na desnoj ruci leve noge.
:)
Ја сам пука' ноћас потпуно.
Како ми је добро, брате....... Не могу спемоват по дефиницијама и кењат унаоколо, а радо бих, па серем људима по статусима, није лако у данашње вријеме, није.
Osecam se kao zver, koja se odvalila kao kanta
evo, i ja iz grada, maloprije
Znaci u potpunosti me razumes?:))
ofkors ;
I mene lololo
bole me palcevi obe noge (duze vreme) boli me zglob, i boli me motka sto me sve to boli :P
Jes, nisam jedina!
felerična si bre... Neće niki da te uZne :D
Dejs, zvučiš kao moja baba sada, to mi priča ceo život :D
Diplomski! diplomski! Kako?
prs'o sam k'o jebena lajsna
nači Filozofe što si stavio Mihu navatar, a nisi stavio kuma Stankelu! To ti je veliki propus, Miha ne zna da gleda na sat tipa Rolex, a Stankela ima stila brate vrste elita. Neveruem da si takav čoek, stavi kumaru!
jos jedan dan mrmota
Мислим да сам провалио ко је крив за сјебавање сајта. И како нисам срећан због тога што сам сазнао, пре бих да се изјадам него да се похвалим. А одговор је очигледан. Или Џими, или Јелена Тинска.
http://vukajlija.com/forum/teme/28253-kraj-vukajlije-nema-vise-gotovo?strana=1
Данкан гледа у пасуљ и објашњава на више нивоа!
А да, да се изјадам. Имам нешто да преводим, а мрзи ме.
Buše, seku, lupaju tandrču... Svaki dan ceo dan!
Imam najvredniji komšiluk na planeti!
Kakva nedelja, kakav svetac, koje pičke materine, nema odmora! Jok!
Dumre čovek, ništa drugo. :(
Ja da se izjadam da se polako ali sigurno pretvaram u Milka čokoladu, pojela sam 4 od jutros i nastavljam... E da, ruka me boli, majkujojjebem...