Moram nekom da se izjadam :((

  1. Slobodno. Samo mi se najavi, da ne šmugnem sa posla!:-))))

    Hahahahahaha! Važi. :)
    E, inače pohvali nas, prestali smo da pričamo o svojim problemima, i vratili smo se na dečaka iz Namibije i njegovu tešku životnu borbu. Možeš da obogatiš njegovu priču, trenutno je postao ministar poljoprivrede. Za majku još ne znamo šta se desilo. :)

  2. E, inače pohvali nas,

    Pohval, pohval...:-)

  3. E, a ja baš zato i kačim ovde. Jer ovi što se jadaju (sem nekoliko likova koje znam i lično), me i ne poznavaju. :)

    Baš to. Ovde mogu da serem i samo sam jedan od ljudi koje znate sa neta, ne znam, ubio bih nekog psihički da sednem i popričam kako treba, a sam bih poludeo da ignorišem sve i da se pravim da se ništa dešava. Najlakše mi je ovako, pa ko čita - čita, ja sam rek'o šta sam imao.

  4. Dosadnoooooooooooooooooooooooo! Puko sam, cijeli dan visim neđe, tako cijelu neđelju i čim malo sjednem u kuću, dosadno mi...

  5. Dosadnoooooooooooooooooooooooo! Puko sam, cijeli dan visim neđe, tako cijelu neđelju i čim malo sjednem u kuću, dosadno mi...

    +1 Mogli smo opalimo nekog basketa

  6. a mogli bi, ne znam vidi li se kod mene :D a mislio sam možda i na burek, kada mi dosadno ja jedem...

  7. Пичке одвратне нам заказали радну суботу за надокнађивање 24. марта, када је јебени Лонг најт фестивал на коме певају Базкокси и што је још важније Пиво. Значи испушио сам га само тако!

  8. Doselim se u ovaj novi kraj, Rakovicu. Nemam tv, kradem net od komšije, ne znam nikoga. Crkoh od dosade. Uzmem loptu, izađem napolje, pitam jedno 40ak klinaca gde je koš, blage jebene veze nemaju! Jebo ih fejsbuk da ih jebo. Nađem ti ja lika koji zna, kaže osnovna škola, razapeta četir' reflektora a četiri koša ima. Super, mislim se, saću igram do 2 basket, pod tuš, i u krpe. KURAC! Oni portiri majmuni, uvatili i pogasili reflektore, i ne mogu da igram! Odem, debil, da šutnem bar jednu, da nisam džabe dolazio, pogodim, nema mrežice, i lopta upadne u neki kanal pun jebene vode od snega koji se topi iza.
    I povrh svega, odem na smešne slike, kad tamo - Srna. I aupičkumaterinu.

  9. JEbote kako i meni idu na onu stvar sa gasenjem tih reflektora...nama su vadili osigurace iz kutije, samo da ne igramo, al sva sreca jedan iz ekipe elektricar pa je sve prespojio nekako da je preveliki rizik za svakoga ko nije profi da dira inace bi ga spicilo. A uz to glupe mame dovode djecu samo da bi se ona vozala biciklima po igralistu, pa mi krivi kad uleti na teren pa ga neko iznese na tribine

  10. Jebem im sve ja. Ako nešto volim to je basket. I pičke lololo. I posle pitaju što nam je reprezentacija u kurcu, gde su novi Stojaković, Đodrđević, Danilović? Pa što me sputavate, domari dečko?!

  11. Crno
    Doselim se u ovaj novi kraj, Rakovicu. Nemam tv, kradem net od komšije, ne znam nikoga. Crkoh od dosade. Uzmem loptu, izađem napolje, pitam jedno 40ak klinaca gde je koš, blage jebene veze nemaju! Jebo ih fejsbuk da ih jebo. Nađem ti ja lika koji zna, kaže osnovna škola, razapeta četir' reflektora a četiri koša ima. Super, mislim se, saću igram do 2 basket, pod tuš, i u krpe. KURAC! Oni portiri majmuni, uvatili i pogasili reflektore, i ne mogu da igram! Odem, debil, da šutnem bar jednu, da nisam džabe dolazio, pogodim, nema mrežice, i lopta upadne u neki kanal pun jebene vode od snega koji se topi iza.

    И код мене овако...јебига...

  12. Jebem im sve ja. Ako nešto volim to je basket. I pičke lololo. I posle pitaju što nam je reprezentacija u kurcu, gde su novi Stojaković, Đodrđević, Danilović? Pa što me sputavate, domari dečko?!

    Ali brate najjace kod nas nije domar u pitanju nego taj neki baja sto je glavni u naselju za ta pitanja, i picka nikada nije dosla dok smo igrali, nego pacenicki kasno navece kad zavrsi basket, cak smo hteli da ga bijemo, ali skontali da nije vredno toga.

  13. cak smo hteli da ga bijemo, ali skontali da nije vredno toga

    E baš zbog takvog stava dileje haraju. Ne može čovek nikad toliko da bude bezvredan koliko metak može da bude jeftin, a metod mano a cabeza je štaviše džabe.

  14. I ja obožavam basket. Šteta samo što nema nikoga ko će da igra samnom jedan na jedan. Drugarica na fejsu, ostale su se poudavale, muž radi od jutra do mraka a kad je slobodan, odmara. Jebem ti ja ovakvo vreme. A oni koji zauzmu teren su ili krimosi ili obične drkadžije. Moraću da napravim improvizovan teren u mom dvorištu.

  15. VUČICA POLAŽE!!

  16. ?

    Možeš da šutaš, da polažeš i da zakucavaš. Šta ne kontaš?

  17. najgoru brlju u životu sam do malopre pio, jbte,glava vibrira.
    EDIT:pogrešna tema ipak,lolo

  18. Šteta samo što nema nikoga ko će da igra samnom jedan na jedan.

    Mogu ja, ali sva je šansa da ću te, bez ikakvih seksualnih konotacija, otresti k'o slinu.

  19. Hahahaha ma dao bi ti meni 5 poena prednosti, jer sam sitna, a onda bi se pokajao. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.