U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
štoš vamo?
ma moram ići, nemam para više i mater neće da mi pošalje, kaže da je red da dođem malo kući :DDD
A ti joj reci da će biti nereda budeš li se vratila. Problem solvd.
hahahha ma ja
мучи ме што чланови не користе претрагу.
а још више што искуснији чланови, који их оцјењују, такође не користе претрагу па се у коментарима одушевљавају плагијатима. а они други за њима по инерцији, "ево плус, ево плус, ако је један рек'о да није дефинисано, сигурно није!"
а можда ме највише мучи што сви ти чланови нису ни прочитали те дефиниције, а овамо читав се сајт жали на нечитање... ма, мука жива. :)
(проблем одређивања шта је то сленг да не спомињем у овом наврату. :)
to je za ispovjedaonu :)
Пре неки дан дам плус на плагијат. Нађем "оригинал", дам и ту плус. Онда нађем на интернету исти фазон од пре пешес година :)
Danas sam izgubio 20% nervnih celija. Au picku materinu. Prvo zbog slagalice, jebem joj majku onu raspalu mrtvu i zbog onih koje sere u toj slagalici, sad i zbog pes-a jebo ga Japanac onaj idiotski onom kurcinom od 7 santima da ga jebo! Zbog cega se ja nerviram jebem ti zvezdu danicu da ti jebem!
Јебач, иди јеби нешто. ;)
што за исповједаоницу, буриша, па нисам ЈА ништа згријешила :)
Kakve sam srece danas, dobio bih neku bolestinu i umro.
ХAха, а јебига, истреси се, не ваља складиштење беса... :D
Malopre sam se istresao na namestaju, ali nije dovoljno. Najbolje kad bih imao neku vrecu za udaranje da joj jebem majku.
Mylyca me neće reko mi Džerikoooooooooo
Istina ziva.
A u pičku materinu :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Имам Сони двојку ал' нееееееће да рааааади.
Моја цркла још 2006. ):
Nedostaje mi neko. :(
Sunce ti jebem, s kakvim ja kretenčinama živim. Da mi nije ćaleta, im'o bih pritisak 400 sa 60 i dobio bih nervni slom u roku od 2 dana.