Moram nekom da se izjadam :((

  1. E jebi ga , moraš biti pažljiv , to se i meni dešavalo nekoliko puta.

  2. Kao i Mešalinu i mene je strefio bol u leđima u desnom delu kod bubrega. Bem ti tanak sunđer u krevetu. Spavam više na daskama.

  3. Ne valja se zajebavati s tim, desetak godina sam spavao na nekom dvosedu pa kako je bio okratak morao je da se nastavi nekim stočićem čija mi je ivica čudnim slučajem padala tačno na kolena. Recimo da nisu ono što su nekad bila, osobito levo.

  4. Ipak ću morati da kupim novi. Ne vredi više ovako.
    Elem, čitam svoje ranije defke i čudno mi što više ne pišem tako. Valjda je to uticaj naslovne u kojoj nema ništa da se nasmeješ. Sve neki eseji pa sam i ja počela sa esejima. Moraću da više čitam ranije definicije i da tamo tražim inspiraciju.

  5. Pobrisaše mi reakcije ka govnetu.

    :(

  6. Elem, čitam svoje ranije defke i čudno mi što više ne pišem tako

    To je možda zato što je ranije pisao Vuk :))

  7. Брусе што ме нервира тај твој нови надимак , шта мислиш да ти је тај од почетка битисања на вукајлији , како би те онда звали ?

  8. To je možda zato što je ranije pisao Vuk :))

    Više ja nego on. :)
    Sve u svemu, bolje su bile a sada kada su drugačiji ukusi nego tad (takve se i biraju), trudim se da pratim trend i da pišem rečitije i manje smešne.
    Vratila mi se danas inspiracija kao pre godinu, dve dana, pa ću sad taj fazon da furam pa ako ubodem za naslovnu, svaka mi čast. :)

  9. ja retko biram za naslovnu, a i onda najčešće one koje su malo "odstojale" u šteku... ne mogu da kažem ni da biram smešne niti da biram ozbiljen - ubode me poneka kao pesma u kafanu i ja odmah štiklujem :)

  10. Kao i Mešalinu i mene je strefio bol u leđima u desnom delu kod bubrega. Bem ti tanak sunđer u krevetu. Spavam više na daskama.

    Кажу ми да је ишијас. Ноћас сам грејала бок и прошло ме, данас ми супер, ево сад као опет мало почиње. Гадно бокте.

  11. dakle, još nisi popila voltaren, ni namazala se voltarenom... ako, ako, sada cmizdri.

  12. Кои пушер ова Љуљаби...

  13. Ja ću morati da namažem diklofen mast. Ne vredi. Boli me i na dodir.

  14. Bio sam na koncertu Balaševića.

  15. срећне ти ране јуначе, ко Баладевића преживи тај је чврс' орај

  16. Samo vi ocrnjujte Balaševića. On je pravi komičar. Nikad se nisam više smejala na nečije priče. Stand up komičari su nula naspram njega.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.