Moram nekom da se izjadam :((

1. Evo, kad već nikom uživo ne smijem da se žalim, moraću ovdje.
    Zaljubila sam se k'o pička. Najveća. Ono baš-baš. Fuj, al' šta ću..

2. Ja sam za zadnjih par meseci povadio zuba samo tako...ovim tempom još malo i kupiću sebi one plastične vampirske sa vašara kad budem 'teo da jedem...

3. Vidro, a šta je tu loše?

4. kupiću sebi one plastične vampirske sa vašara kad budem 'teo da jedem...

Čini mi se da i meni počinje. Imao sam problem sa jednim zubom i prvi put me je zaboleo zub sa 30 godina, znači pre dve godine. Odmah sam ga sredio, ali sada je krenuo drugi. Kupi i jedan vampirac za mene, daću ti pare kada se vidimo :)

5. Evo, kad već nikom uživo ne smijem da se žalim, moraću ovdje.

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23879784.jpg

6. Evo, kad već nikom uživo ne smijem da se žalim, moraću ovdje.

Uživaj. Bolje to nego da te boli zub.

7. U pravu si Džoni, 'leba mi...

8. U pravu si Džoni, 'leba mi...

Retko volim da sam sebe hvalim kako sam u pravu, ali ovo je slučaj kada sam apsolutno siguran da jesam :)

9. ja imam skeletiranu već ohoho godina, izlomio krunice na vreme...

10. Uživaj. Bolje to nego da te boli zub.

A zubobolja se riješi jednim odlaskom čika doci, a ovo..

11. A zubobolja se riješi jednim odlaskom čika doci, a ovo..

Šta bre kukaš javno, ko da je ovo tvoje prvo Vukajlijaško izjavljivanje ljubavi na forumu.

Gde je taj tvoj da i on da neku izjavu za Dnevnik ovde, a?! :-)

12. Pa ovdje me niko ne zna (skoro pa niko), pa smijem da kukam! :)))

On je negdje u nedođiji, jebo sebe. :)

13. Ko te bre ne zna..? Čak te i ja znam! :-))

Ma daj bre da vidimo koji mu je profil i da procenimo na osnovu literalnih sposobnosti njegovih da li je dostojan tebe!

14. Ja preporučujem batine, to uvek pomogne.

15. Ma, bilo bi tu nešto da ne živimo u različitim gradovima i nemamo nikakvih uslova za dolazak jedno kod drugog! :D
    A inače, samu sam sebe iznenadila svojim izborom, nit' je nešto pismen, nit' pretjerano pametan, nit' išta.. Al' glupo žensko, 'ta će. :)

16. Uf...različiti gradovi, veliki problem!

Ja sam srećan što sam na istom kontinentu sa mojom boljom polovinom. Zato i stucam samo 5000km da se vidimo i da se vratim nazad. :-)
    Zamisli da je neko od nas dvoje u Australiji, pa da moram da plivam onol'ko!

17. Joj, i ja našla kome da se jadam.. :) Ja se zbog ovih 200 km drndam, a vi 5000, bokte..
    K'o što ka'e ona stara poslovica "Daljina je za ljubav kao vjetar za vatru, gasi male, a raspiruje velike." :)
    A nisam ja odustala još, borim se! :)

18. најбоља ортакиња ми одлази у јебени Мостар на неки јебени светски уједињени колеџ. Посран сам.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.