Istorijski momenat. Hladno je.
DEPRESIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :udah: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaa...a.a...
Sose, naspavaj se :)
Mamur look.
idalje sam budan :D
Nerazbuđenost...
Ishejtovaše mi Žanetu. Kuuuurve.
Leto, zašto si jesen decxko?
I danas sam decxko!
Jel si zbog ovog dechko
:)
Jok, decxko sam jer pišam u šteker :)
Mrzi me da smišljam defke za dupli nalog, a oću na forum da sebe podržavam u diskusijama kad su svi protivu mene.
tranfer struje...
skinuo mi se filmić odo da gledam! POZOZ!
Kakvi je to jedanje osim ako je govno film pa si nateran da gledaš ?
EDIT : Eh da, stalno zaboravljam da skinem uslove sajta, ne mogu da pišem defke...
singl sam. jel se ovo računa kao izjadavanje? lololo
edit: i majka 20-i dan za redom pravi čorbu od tikvica. e to su muke!
Jok, to je već standardna procedura. Koliko gubimo članova kad prestanu da budu singl i shvate da postoje bolje stvari od sajta. Ja počeo da jedem ovsenu kašu.... mada je od čokolade pa nije loša.
mmm... hrana... čokoladna hrana... arghr....
E Trišo, Trišo...Ja se evo spremam da pređem na tikvice, zelje i tako to...a nisam jeo zadnjih 30 godina ništa što nije hodalo.
Povrće se sažalilo i prohodalo :))) http://www.wpclipart.com/food/vegetables/walking_veggies.png
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Istorijski momenat.
Hladno je.
DEPRESIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:udah:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaa...a.a...
Sose, naspavaj se :)
Mamur look.
idalje sam budan :D
Nerazbuđenost...
Ishejtovaše mi Žanetu. Kuuuurve.
Leto, zašto si jesen decxko?
I danas sam decxko!
Jel si zbog ovog dechko
:)
Jok, decxko sam jer pišam u šteker :)
Mrzi me da smišljam defke za dupli nalog, a oću na forum da sebe podržavam u diskusijama kad su svi protivu mene.
tranfer struje...
skinuo mi se filmić odo da gledam! POZOZ!
Kakvi je to jedanje osim ako je govno film pa si nateran da gledaš ?
EDIT : Eh da, stalno zaboravljam da skinem uslove sajta, ne mogu da pišem defke...
singl sam. jel se ovo računa kao izjadavanje? lololo
edit: i majka 20-i dan za redom pravi čorbu od tikvica. e to su muke!
Jok, to je već standardna procedura. Koliko gubimo članova kad prestanu da budu singl i shvate da postoje bolje stvari od sajta. Ja počeo da jedem ovsenu kašu.... mada je od čokolade pa nije loša.
mmm... hrana... čokoladna hrana... arghr....
E Trišo, Trišo...Ja se evo spremam da pređem na tikvice, zelje i tako to...a nisam jeo zadnjih 30 godina ništa što nije hodalo.
Povrće se sažalilo i prohodalo :)))
http://www.wpclipart.com/food/vegetables/walking_veggies.png