Moram nekom da se izjadam :((

1. Елек, требаш неку помоћ?

2. Елек, не ваља потискивати осећања...

3. Obrisao sam post trololo

4. Enemi, dosta si povoljan, mogu da te kupim, može umesto šake i po čvaraka, četiri šake pihtija? To mu dođe na isto, a šta ja znam, treba mi neko da bere pamuk na plantaži, ako si zainteresovan. Pihtije naravno idu unapred. x)

5. Сморена имаш пвт :)

6. To je trebalo da u onaj za pohvalu upišeš! Ladno si prva dama koja je prva mene PVT-ovala. :) Samo gospoda... Ovo mora da se napiše u pohvale. xD

7. Alo ljudi (ŽENE) ovde se jadate. Kuš na drugu temu!

8. PROD'O SAM LAPTOP ZA ČETRES EVRA!

9. Сад само да те усере да је Курдов и па-па. :))

10. Ako je dotle došlo onda jebiga, nek mi prebije noge, čak bih mu se i javio na kućnu adresu... :D

11. Nije...moj je pored komode, evo gledam ga! Spava! :-)

12. O jebem vam sunce spemersko.

13. Napisala sam i tamo. :) Ovde sam odgovorila na njen odgovor. Tamo sam ozvaničila. Tako da... Ne kuš. :)

14. Imam jebenu seboreju, pa se sad drkam sa kojekakvim mazarijama.

15. Морам ин да скул ујутру, а ока нисам склопио има 20 сахата. :(

16. Imam jebenu seboreju, pa se sad drkam sa kojekakvim mazarijama.

Joj, Rosoneri, znam koliko je to zajebano i frustrirajuće, i moj ćale od toga pati... Drž se!

Murinjo, aj u krevet! :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.