Moram nekom da se izjadam :((

1. danas je kolega doveo svoju trebicu na posao....on je 83 a ona je 92 godiste...ajde nema tu nista strasno ni on nema puno mozga no dohvatili da se jebu u gradjevinskom kontejneru samo 2 metra od mesta gde sam farbao neke cevi..Ajde njega sto slusam da lupa po onom limenom kontejneru ali ona mala sto stenje.....ladno je dosla u gradjevinsku firmu da se jebe ja i dalje nemogu da verujem da kad je zavrsila sela medju nas sestoricu mrtva ladna zapalila pljugu i trazila od decka joj da joj skuva kafu.....

2. ahahhahahaha pajko, je l joj skuvo?

3. ahahahahahah,pajko,kakva priča!trebalo da im dobaciš nešto u kontejner čisto da odzvoni uz stenj!

4. ljudi jos naidje gazdin burazer i pita mene sto sam navalio a ovaj samo 2 metra dalje jebe pa rastura.....

5. ahhaah,kao u crtaću jbt,na kraju će da bude ti jeb'o,a on farbao!
    viš,devojke se satiru po kontejnerima,hahahaaha

6. pa lepo vreme Pajko, red je da se iskoristi za pod vedrim nebom:)

7. vidi se da ga voli čim sa njim hoće u kontejneru...

8. vidi se da ga voli čim sa njim hoće u kontejneru...

haahahahahah!mnogo ga voli sigurno.i baš je ono,suprakul fina devojka koja drži do sebe.

9. vidi se da ga voli čim sa njim hoće u kontejneru...

da bas ga voli pogotovo to sto je ajde jednim delom gradjevinac .....

10. Joooj, jasno je meni odavno da svega ima u božjem oboru...

11. Sremac

u božjem oboru.

jel ti ono bese vocar ili stocar?

12. a meni buraz stalno priča da ako ne učim, moraću da radim kod njega na građevini, sad tek vidim kolko se to isplati i kolko je knjiga sranje.ccc

13. Voćar. Dobro, onda, u božjem voćnjaku :)

14. Fale mi komentari iskusnog interpretata... čovek je baš znao da razveseli...

15. Ovo što Predrag reče.

16. A šta je sa Iskusnim?

17. Mrmune, ima u refrenu jedne pesme stih "Niko ne zna, niko ne zna, niko ne zna..." :)

18. ..krhko je znanje.

elem, moj nokat.. :( otiš'o je u majčinu.

19. Treba da idemo na neki osamnaesti, jeb'o nas osamnaesti, i moj drug je toliko nesposoban da me je njegov brat zvao da pita 'oćemo li zajedno kupovati poklon. I mene ti nesposobni ljudi nerviraju. Da ima 12 godina pa da ga shvatim. Samo se nadam da me neće zvati za njegov 18-i da mu naručim tortu i donesem konfete.

20. milice, kol'ko popiješ do pola 11, tol'ko ti je. nemoj da cirkaš polako, jer posle kad budeš 'tela onda će već da nestane.. eh.. ti osamnaesti rođendani.