Moram nekom da se izjadam :((

1. Трезан сам скроз. ;(

2. Боли те курац, ти бар имаш разлог да пијеш. Тачније немаш, пошто је лик дебил и то ћеш и сама схватити кроз неко време. А вероватно ћеш и себе сматрати за болида кад се будеш сетила како си била сјебана и размишљала о томе. Али добро, то ваљда мора да се прође, то су те године.

3. Maloletna, (izvini što ti se tako obraćam, ali takav ti je nik) i ja sam tako u 16. godini bila zaljubljenja u jednog dečka (to je trajalo od 7. razreda)... Nikad nismo bili zajedno, ja patila, pisala pesme i tako to, znaš kako ide i odljubila sam se tako što se pojavio drugi dečko u kojeg sam opet bila nesrećno zaljubljena... Mislim, ja nisam imala sreće, ne znači da nećeš i ti, naravno :) Poenta je u tome da će sve to proći i da će se neko drugi pojaviti :) Evo, ja tek sa svoje 22 mogu da kažem da sam srećna na to polju, tako da, sve u svoje vreme :)

4. Ja sam sreću našao tek kao duplovani tinejdžer... imate vi više dana nego kobasica pred sobom.

5. A mene neće ta sreća nikako, mašim na kladionici već duže vrijeme. Nikako da ubodem tiket. Prije bih pogodio da poslušam Džankee-ja.

6. Idu mi šiške u oči.

7. Moram da vam se izjadam,mislim da sam autor sa najbednijim odnosom živih i mrtvih defki.
    Imam 79 živih definicija, i 74 obrisane.

8. Natonato, šnalice :D

9. Jok, zakazala sam frizeraj za popodne!

10. Pa što kukaš onda? :D

11. joj ljudi blago vama :(
    meni nije ništa, ništa me ne boli, nisam nervozan ... diže mi se kita i kad treba i netreba...
    šta da uradim da i ja budem "posran"
    :˛(

12. Stani ispod drveta lolo

13. Na mene su se upravo posrali... a posle i zapišali, pa ponovo posrali da se bolje primi...

14. Ne mogu ni to da pustim, na poslu sam, pa je zabrana... Eto, sve je protiv mene...

15. a joooj :(
    :(
    šta reći... obično smo mi ti koi kreiramo dan i raspoloženje... izgleda da to baš i nije slučaj ovde...
    ...sve go crnjak...

16. Moram da vam se izjadam,mislim da sam autor sa najbednijim odnosom živih i mrtvih defki.
    Imam 79 živih definicija, i 74 obrisane

Čuj, pa ja imam 87 živih i 135 na groblju, pa se opet kurčim da sam solidan autor.

17. moram da vam se izjadam da mi slabi jebu mamu danas:
    http://vukajlija.com/mamojeb/337340

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.