Да ствар буде гора то је било у плесној школи.
Klasika! Sasvim uobičajen problemčić ovde. Ne brini Grigorije brate, skoro svima ovde se isto to desilo. Evo, meni npr, 3 puta samo prošlog meseca. E sad, ako primenimo prostu matematiku, 4 puta 3 daju 12, 2 puta 3 daju 6 puta 2 daje 12. Jednostavnom računicom, ja sam, samo prošlog meseca dakle, slag'o za tačno 24 ribe! Neverovatno, zar ne?
у болници ПАЦОВИ ПОЈЕЛИ БЕБЕ
Ја за преко 30, шта мислиш како је мени? Лажем цео дан, и нико браво да ми каже...
Е сад претерујете!
Oh, Gospode. Ovo je tužno. Sramota za ples. Dozvoli mi da je ubijem.
Ko kaze da sve daju? Daju dve, sa dve se vidjam. Ne zovu mene vijagrin. ;)
peki ko je tebe sta pitao? nisi ti video picke skoro prijatelju, mogu da se kladim u hektolitar vopija.
Neću ti ni ja reći hvala. Al' zato hoću "Majstore Barišavljeviću, sve si žene teoretski pojebao!"
Написао си на јавној теми, дакле, питао си 50+ хиљада регистрованих чланова. :)
ne tebe. ako ti vec nisam rekao, sad cu, izbegavaj me u sirokom luku, ako vidis moj komentar zamolo bih te da ga preskocis bar za dva posta, pozdrav, srecno u picarenju, al neces jebati.
+2345678
Svaka ti dala za ovo. lolol
И мене. И још сам ти и одговорио! Нема на чему!
Hahahahhahaahhaah! Ovo me podseti na onu prepirku Vuleta i onog drugog klinca. Samo što je ovo, bar kontam, 18 + verzija :)
:) ja sam student ;) pa to za zene nekako dodje po difoltu, samo ne znam kako da otkacim par komada kad znam da ce skoro perod apstinencije kad se vratim u rodni kraj na leto.
Raspucin, kad edituješ post obavezno napiši "Edit". Sad si editovao tako što si se nadovezao i slabo ko će primijetiti da si još nešto pametno rekao.
Peki, ja mislim da je tvoj mesečni bilans na njega delovao poražavjuće. Ja sam još i tu negde, al' ti si na pol poziciji, nema šta.
Дај немој мене у ту причу. Још нисам дошао до тога да се јадам како не знам да ли да прво згузим радницу са трафике, или радницу из кафића. :)
Милице нисам знао да идеш у пети разред.
:)))
Šta bih dala da se vratim u to doba! :D Pi, sve sam starija a sve veće derište!
A za ovu što si je vidio, možeš mislit' kol'ko ne vodi računa o sebi kad nije uspjela sredit' bar to što se vidi. :P