Moram nekom da se izjadam :((

1. Sat su bacili jer ne mogu da ga utale kad ima posvetu, dobro si odreagovao zaista, ja ne znam da li bih imao toliko kontrole da im barem po šamar ne odvalim...

2. Pa moram da imam samokontrole jer je bio jedan drugar sa mnom, bosanac, 84-o godište, jak kao stena... išao je sa mnom za svaki slučaj. Kada bih ja popizdeo i kada bi došlo do tuče taj se ne bi zaustavio. A i šta da im radim, sata nema pa nema, ne mogu im ništa.

3. ne mozes da izvines, kurac...ko sto su priznali za ovo tako bi priznali i za sat gde je da si ih dovoljno pritego...

4. cuj bacila ti farmerke jer su iscepane...pa skino bi ih gole oboje i pobaco im stvari na sred ulice

5. bosanac, 84-o godište, jak kao stena...

Sve si mi rekao :)

6. sat im je u šupku, garant.

7. Kakvi su to cigani kad im smeta pocepana roba? To su buržuji!

8. Sve si mi rekao :)

Pa visok 190, težak oko 100, teretana, borilačke veštine... bije se po kafanama... ono ovo.

9. zna li mavaši geri?

10. hahaha ne zna mavaši geri haahahah

11. A ne znaš koja je radost kada nađeš to. Prošle godine su mi ukrali 11 telefona u roku od 10 meseci, ogroman sam baksuz po tom pitanju.

12. i 26 auta u 6 mjeseci

13. jeste li im provjerili šupkove?

14. i 26 auta u 6 mjeseci

hahaha

Proverite supkove ciganske, dobro kaze covek. Uvek je tamo gde se najmanje nadas. Cigani pogledali film, pa misle da su pametniji od drzave.

15. tuces gancija,dobijes robije k'o da si tuko coveka.rasna,verska,kurac-palac netrepeljivost.proslo je vremena,ne mnogo,al je proslo,na neki nacin se covek i pomiri sa sudbuinom kletom.kada pronadjes onda si i srecan sto si nasao.dok u tom trenutku covek popizdi.kakvi su to cigani koji ne vole pocepane farke i kojima je frka da dodje murija?prezime u tvorza...ili makar malo u pritvoru.jedu nesto.

16. Cigan kad ode u zatvor, najede se, naspava se, preporodi se jednostavno

17. Pa visok 190, težak oko 100, teretana, borilačke veštine... bije se po kafanama... ono ovo.

Skontao sam odmah, nisam baš toliki bosanac :)

18. blz das nekom liku 10 evra i od njih ce da napravi pastetu

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.