И треба да те покраду кад си балија. Шта ћемо са Косовом и Босном што си укро муџахединчино? Сад и Санџак оћеш. Е оћеш курца мало, уватиће и тебе неки Милош Обилић!!!1
волео бих да имам колко толко нормалан однос са ћалетом само да могу да му кажем: добро бре мајку ти јебем, плаћам ти 60 евра по кварталу године да имаш све домаће канале, а ти не престајеш да гледаш јебени ртс сат, јебо те ртс сат да те јебо
meni pre godinu dana dosao lik da mi ponudi posao.nista ne radim,milju evra,poceo da sere.da valjam neka osiguranja.na svako moje pitanje da li valjam osiguranja je odricno odgovorio.a non-stop je pricao kako valjam osiguranja.kompletni degenerik.kaze mi ckode da treba da idem na seminar koji je dzabana,rucak i te fore.drugi je isto dzabana,vikend na cistom vazduhu.cim platim prvi seminar 1700.kako kada je dzabe?pa jeste,nego to je nesto...to mi nabacio neki retard.zvao me da se nadjemo zbog posla.jos ja pomislim,nudi neku sljaku,a on mi doveo lika koji sere.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ma ne kažem da ih bije nego samo da im prodžara šupak malo
malo fistinga ovo ono
Juče mi je smetala sprdnja, iskreno. Danas sam zadovoljan!
БЛЗ, нашао сам ти сат чоече. Не, немој ми захваљивати.
http://www.dodaj.rs/f/K/VM/1BZ7zhj4/family-clockjpg.jpg
Seka, a ne bata.
nije u redu da ga zezaš, Thilmo.
Е јбг, ја се понадао.
И треба да те покраду кад си балија. Шта ћемо са Косовом и Босном што си укро муџахединчино? Сад и Санџак оћеш. Е оћеш курца мало, уватиће и тебе неки Милош Обилић!!!1
uhvatiće me, al' za kurac
Ако увати остаћеш без њега, ја се томе не бих радовао.
Ma ti si nepismen bre :)
волео бих да имам колко толко нормалан однос са ћалетом само да могу да му кажем: добро бре мајку ти јебем, плаћам ти 60 евра по кварталу године да имаш све домаће канале, а ти не престајеш да гледаш јебени ртс сат, јебо те ртс сат да те јебо
xaxaax
mama uložila 200 eura u piramidalnu šemu, i pohvalila mi se time
meni pre godinu dana dosao lik da mi ponudi posao.nista ne radim,milju evra,poceo da sere.da valjam neka osiguranja.na svako moje pitanje da li valjam osiguranja je odricno odgovorio.a non-stop je pricao kako valjam osiguranja.kompletni degenerik.kaze mi ckode da treba da idem na seminar koji je dzabana,rucak i te fore.drugi je isto dzabana,vikend na cistom vazduhu.cim platim prvi seminar 1700.kako kada je dzabe?pa jeste,nego to je nesto...to mi nabacio neki retard.zvao me da se nadjemo zbog posla.jos ja pomislim,nudi neku sljaku,a on mi doveo lika koji sere.
Moram da se izjadam da me probudila jebena poruka o molitvi sa ostroga
Замисли да живиш убосни, будио би те хоџа. Буди задовољан.
Pre 3 nedelje sam izgubila ključ od kola.
Narezivanje novog, resetovanje brava itd.....15000!!
Sinoć su uFatili mog muža da vozi sa isteklom vozačkom dozvolim. Kazna 15-30000dinara+troškovi za novu VD!!
Pred NG sam izgubila LK i dala se u potragu od jutros. Makar sam joj ušla u trag: uredno je čuvaju u pošti jer mi je tamo i ispala iz novčanika...
to su samo pare, odeš na jednu terapijicu i sve bude pet.
Скењо сам се скроз :(
Реците Пезосу ако га видите да ми се јави у пвт.
Дани ми некако пролазе сиво, празно јебем ли га.. Досадно ми је и осећам да ми фали нешто матер му.. :(