Moram nekom da se izjadam :((

1. Oterala te ona maloletnica u kurac? lololo
    Koji si Kornelije jr.

2. Хахах, није још увек, док ја њу не отерам лолол
    Гори сам од Корнелија лоло

3. Evo nešto što nije first world problem, ko većina stvari ovde...
    Skontala sam da sam zaljubljena u nekoga koga sam zauvek izgubila (we are never ever getting back together fazon). I boli. Cenim da ću da se napijem. Hvala na pažnji.

4. pošalji mu poruku, "Oš pičke?"

5. Nebitna, je l' ovako:
    http://www.youtube.com/watch?v=fp5uucqYPTo

Odem jutros da vratim auto kući, kad sam već tu ubacim jedno drvo u peć. Zapne mi cepanica i zalepim nadlanicu na okvir pećke. Interesantno je da uopšte ne boli, samo malo smrducka na izgoretinu...

6. Јебени Џенан уместо Лукаса за србску нову у Чачку. А таман сам спремао велике количине алкохола за тај догађај.

7. nebitna, počni da se navikavaš, takav je život :)

8. Kod tebe bar nešto ima, kod mene smena vlasti pa niko ne organizuje - prethodni neće jer ih boli kurac, a novi ne mogu jer prethodni još nisu predali vlast.

9. pljujem krv od kad sam ustao. Nešto je loše

10. 'Oću da budem Draga Saveta :)

Nebitna, nema kukanja, ili ga juri ili ga preboljevaj,
    u oba slučaja nema prepreka da se napiješ.

Brus, Šaljić ili Jekoderm i sitnije da cepaš.

A tebi Batch, ne znam šta bih rekla...

11. Bač, ako bude vruće rakije na trgu, boleće te uvo da li je Ženan, Aca ili Džordž Lukas!

12. Bruce, za ubuduce, zejtin i so na opekotinu ALI ODMA!!! I nista ti nece bude, samo je uslov da opekotina nije takva da je koza izgorela i meso se vidi. Znaci sipas OBILNO zejtin i po tome prospes so i ostavis da se to onako cedi i upija.

I ko mi kaze da je to ludost nema pojma, ta fora me je mene i moju porodicu spasla bezbroj puta. Ni plik ti ne izadje, posle dva sata zaboravis da je nesto bilo.

13. Mala Vidra

nebitna, počni da se navikavaš, takav je život :)

Jes luda Vidra. U fazonu kad si preživeo kad sam te ja otkačila preživećeš i Dženana. Plus i omiljeno.

14. Не подносим говно балијско, а натераће ме да идемо тамо сто посто.

15. Hvala Rejven i torazulu za savete, nije mi prva opekotina, a imam nenormalno visok prag bola. Čisto sam okačio da i ja jednom budem ontopik na ovoj temi :)

16. torazulu

Bruce, za ubuduce, zejtin i so na opekotinu ALI ODMA!!! I nista ti nece bude, samo je uslov da opekotina nije takva da je koza izgorela i meso se vidi. Znaci sipas OBILNO zejtin i po tome prospes so i ostavis da se to onako cedi i upija.

To je ludost, nemaš pojma!

17. Ма рокни само соли, зејтин скуп јбг.

18. To je ludost, nemaš pojma!

Tacno sam znao, Medicinar, UAAAAA farmakomafija!!!

A, jel si probao nekad?

19. za blaže opekotine kao što je ta, umuti bjelanca i maži time, provjereno pomaže

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.