Moram nekom da se izjadam :((

1. vidro dobra si riba, vidio sam ti onu fotku, imaš PVT

2. Tacno sam znao, Medicinar, UAAAAA farmakomafija!!!

A, jel si probao nekad?

Ma jok, valjda neću nikad ni trebati a ovo te zezam :)

3. Ma bolje zapamti zlu ne trebalo...:)

Samo je bitno sto pre, odmasadodma da se uradi i nema problema...:)

4. ИПАК ЛУКАС ОПАААААААААААА

5. Не, ипак Џенан :((((((((((

6. na trgu za srpsku zeljko joksimovic,natasa bekvalac,jelena tomasevic i nikola rokvic.pateticno-pedersko-seljacki program.mogu da zamislim profil ljudi na trgu.gomila pederski obucenih seljaka.

7. bacaju pare na pedere.razglas i pustaj muziku.mos da biras.doveli pedera koji peva po evrovizjima,doveli kurvu koja se jebe sa siptarima,doveli onu koja zavija i doveli pedera koji nigde ne peva.
    pardon,dovode...mozda nas bog pogleda,pa otkazu.

8. 2 godine se dopisujem sa jednom devojkom 94-o godište... jednom sam joj spomenuo da se vidimo... nije htela, mogla, smela... šta ja znam. Svađali se par puta, msm ja sam nju više napušavao, al' uvek se nastavimo dopisivati. Danas sam saznao što nije mogla. 97-o je godište. Baš sam se razočarao. Obrisao sam je tamo i rekao da se javi kada napuni 18...

EDIT: Recite da sam bolestan, retardiran, nolajfer, šta već, ali mi je baš krivo. I kamen da držiš u ruci 2 godine, pa ti bude žao da ga baciš.

9. brate,zaboravices na nju sledece nedelje fazon,veruj mi

10. 90-о... a ne verujem da ću je zaboraviti jer smo tako po 2-3 meseca bili bez reči... i opet mi se javi ili ja njoj... dođe mi tako.

11. Pa šta ako je devedezedmo, ima fazon 16-17 godina, jebote, sad je u najboljim godinama da se počne sa zabavljanjima.

A nisi mi ni ti nešto mator aukurac.

Ne budali.

Elem, na opekotinu ide RAKIJA. Od postanka svijeta i rečenice NEKA BUDE SVJETLOST I NEKA SE NA OPEKOTINU SIPA RAKIJA tako je to, ne znam gdje ste vi rasli, ima vama godina a rakiju zanemarujete, čuj zeeeeejtin ooooo ljebe!

12. BLZ TI PRIVATNO JESI GOVNO ALI MOJA JE DUŽNOST KAO ČOVEKA DA TI KAŽEM DA SI NAPRAVIO NEOPROSTIV ZAJEB ZBOG KOJEG ĆEŠ BITI EKSKOMUNICIRAN IZ MUŠKOG SOJA NE BUDEŠ LI JOJ REKAO DA NEMA VEZE ŠTO JE '97 I SURDUKNEŠ JOJ MAČORA

13. Kako ti znaš da sam ja privatno govno.

14. Али какве везе има што је 97 са тим што неће да се види. Па кад те је лагала преко фејса може и уживо, неће личну кару да показује на виђању фазон.

15. ааахахаххахаха *личну карту

16. ovo moram nekom da kazem.sad mi se desilo nesto neobicno.pre nekih 10-11 god imao sam jednu devojku, nismo dugo bili zajedno ali sam ispao kreten prema njoj, ostavio sam je i secam se da je bila bas tuzna..imali smo sex jednom i kad sam ja hteo opet sledeci put kad smo se videli ona nije htela i ja sam je ostavio zbog toga.sedeli smo tad na jednoj klupi u parku kad sam je napustio, secam se da je bila tuzna mnogo.jbg bio sam mlad i neiskusan.moja greska naravno.mozda sam je video 2 puta u zivotu posle toga i kad god sam se setio nje hteo sam da joj objasnim da je to bilo zbog mog neiskustva i da joj kazem da mi je bilo krivo..trazio sam je jednom na fb ali nisam mogao da je nadjem jer se nisam secao prezimena i malopre je slucajno nadjem na fb..sad zivi u inostranstu.kad sam joj pustio poruku odmah me je izblokirala..ok posaljem joj poruku sa drugog profila i kazem joj sta mi je bilo na dusi, samo sam imao zelju da joj to kazem ali ona nije htela da mi odgovori nista..jbg, sad je izgleda mnogo nafurana, rekao bih da se bas vinula u visine..mislim da, iako sam joj ja skroz nebitan sad, je trebala da me udostoji makar nekog odgovora..to mi je malo krivo, ipak je nisam zaboravio za sve ove godine...sad je ona prava bomba :D

17. неодговарање је геј, ти си своје обавио, боли те курац што не одговара
    главу горе

18. Mozda se udala jebi ga, il ima nekog zajebanog decka gasterbajtera, koji ce da je bije ako sazna za tebe.