Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Романтично. Да се изјадам...
mesalina, od pomoranče bre...kaki limun..to je bljak..
katija, nisam ljubomoran..preboleo sam te...odavno...
JEDU MI SE SARME :(
M.B. koji će ti kurac, beži u Avganistan, biće ti bolje.
ako budeš dobra maloletna naćićeš jednog sigurno..ako budeš nevaljala imaćeš koliko hoćeš...
Ma de ima.
МБ, ти си дејтонка, твоје време тек долази. :)
Написах дефиницију по Јавиовом укусу, а жао ми јер га нема да прокоментарише...
A di ćika Javio??? :(
Не смем да кажем...
A više nikada, nikada, nikada neće da dođe??? :(
Ломи се, шта да ти кажем... А он ми је последњи остао овде, јебеш га...
TAKO TI I TREBA
Pazi klinca :D
Budalice, znaš kako je Džanki sladak dečkić :D
ja sam pijan, majke mi AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO http://www.youtube.com/watch?v=Zia2SoXp4WM
Не једем послије 19х , а сад умирем од глади. Кашљем ко туберан, пишам к'о да запишавам територију, сваких пола сата пустим пар капи. Укочио сам се вас цијели, а данас сам прдн'о на станици пред рендом добром рибом, покушао да искористим пензионера као кавер, није ми успјело због лоше глуме а онда сам омирис'о ногу Циганчету. А и јебена киша уби.
Čkama Lama, to su muke.
Ozbiljno, vidiš, tu informaciju nisam imala, Bo...a koje si godište, Džanki?
(devedeset peto je!!)
СМарко добродошо у клуб, мили брате!!!!