Moram nekom da se izjadam :((

1. Bo, ko ti ovaj frajer na slici?

2. Kuš, Energentna, ovaj šacuje Maloletnu Budalu :D

3. Daj, sta ce 'vakom frajeru maloletna budala? :)

4. Педофилија ин прогреес.....

5. Ja ovako pametna kao plavusa ima da se snadjem, od koga je dobro je. :))))

6. Sitno, seko, sitno!

7. O, ti nikad zasićena ženo! :D
    Tri posla treba da radim kurave da ti isplaćam! :D

8. A ja? Manikir, pedikir, psihijatar...

9. Alkohol, droga, izlasci...o bože, odoh da dam bubreg na berzu.
    :D

10. I treba! Imas dva ista vec predugo, meni da je tako dugo isti french na nogama niko me ne bi voleo!

11. Zvao sam je - bejbili...

12. A ja sto nisam, nisam bila voljena? A? A? A? A?
    http://www.youtube.com/watch?v=XxorbpgZcec

13. jedem hranu koja mi padne na pod, kontam sve je to naše

14. Дебил сам. Што је најгоре, свестан сам тога.

15. Moram da gledam Farmu i budem dobra cimerka jer moja cimerka prati Farmu. Inače je baš fina devojka i ne znam koj' će joj andrak to u životu. I tako ja postavljam neka konstruktivna pitanja, interesujem se za trenutne tračeve, dajem sudove o ljudima koje vidim na malom ekranu dok se animališu tamo u tom šou-u, da ne bih ispala neka asocijalna likuša koja bulji u računar bez imalo interesa za svet oko sebe (tu bi negde spadala i Farma, jelte?).
    I tako, smejem se, šalim se, tugujem, zgražavam se i vičem "Jaoj miiiiiiiica" svaki put kad Ekrem odvali nešto onako, kašljaški prostodušno i iskreno.
    'Di mi je ono konopče?

16. Дебил сам. Што је најгоре, свестан сам тога.

Ne seri, Borko, ti si jedan od najnormalnijih likova odavde.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.