Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
E, svega mi, kad god iskoči tema na vrh, a Mala Vidra, malopre, uvek pomislim: "O, ne, šta sad?"
:*
hahaha :*
Nek si ti meni živa i zdrava, samo zapevaj :)
Видро, замољавам те са шлагом, НЕМОЈ ВИШЕ О АМЕРИЦИ И ОДЛАСКУ И ТО...МОЛИМ ТЕ!!!1
e, može.
ja više neću pričati o americi, ako ti ne budeš postovao apsolutno više ništa na forumu.
mislim da je sasvim korektan prijedlog :D
Може, али да ми опет пошаљеш нагу фотку на пвт. Дил?
Podržavam.
Vidro, pričaj mi o tome kako ideš, ja volim da te slušam.
Imam sutra jedini ispit u januarskom roku jer sam od drugog odustao, a i ovaj nisam nikako spremio. Imam mogućnost da ga odložim za 4 dana, al' bi to bilo samo prividno bolje jer ništa ne bih pročit'o do ponedeljka, tako da idem sutra da blefiram.
нисам ти ја крива што не чуваш на комп.
човјече, знаш ти шта су 4 дана, ђеш одустајат
мош спремит бар дио, изађи, можда те усере
jebeš ti taj fakultet kad ispit za 4 dana možeš spremiti
Ja isteram sve musterije napolje.
Torazulu, krv ti jebem, ne mogu da te dokučim, židova mi. Sad imaš neke mušterije, usput si preprodavac polovnih automobila, pravoslavni olimpijski ronilac, moreplovac i fitnes instruktor, stručnjak za lov i oružje, DB-ovac, fotograf i ulični prodavac, nema kraja epitetima.
boston klippers pravoslavni olimpijski ronilac
radjarde, ako nešto ne razumeš, nije ti potrebno da kenjaš o tome u životu uopšte zaista
Axaxaxaxaxaxaxax
zaista
Jok brate, ja jedva prodam auto, ja sam NAJGORI preprodavac kola na svetu, zato i imam selo puno raznih krseva.
Bez olimpijski.
To bi voleo da budem, i to zenama:)
Nikad. Ja nemam jedan dan bilo kakve drzavne sluzbe.
Paaaa... Moze se reci, ali jako uslovno. Na ulici nisam nikad prodavao nesto konkretno, bio sam ono ne bih znao pravi izraz na nasem, ameri to zovu Smudger. Onaj sto stoji ispred lokala i palamudi ljude da udju unutra.
Ustvari bre, ne mogu vise. Ja sam Smiljka, nastavnica opstetehnickog u penziji. OVO MI JE JEDINA RADOST!!! Ne uzimajte mi to buahuahuahua...
Ово је сумњиво.
Vid' budala, pa ne spremam ispit četir' dana, naročito ne obligacije, no sam ga nikako, ofrlje, naučio te bi mi dobro legla 4 dana, al' ko mu jebe mater sad.
A torazulu i liči na nekog pisca, Hrvata, tako beše? Proš'o svetom više no vi internetom, huehuehue
Odnosis srecu odnosis sve, ostavi mi makar sina :((((((
Онај мали ујаков што сам помињао овде, добро му је и пустили су га кући. Каже кева да су га задржали у породилишту, као и још доста беба, како би испало да ови олоши имају посла па да им не угасе неко одељење, шта знам. Јебем ли им матер у пичку крваву да јебем, треба неко живце да поједе због њих смрадова.