Moram nekom da se izjadam :((

1. Neka, bolje da je beba ostala u bolnici sa žuticom, bolje nego da je bila kod kuće.

Živeo bebac!

2. хаха фала вам

3. To je bebeće popunjenje bilirubinom. Kevama u porodilištu ne daju da piju vode. Pa dođe do nakupljanja. Beba treba da izmokri. Neće to kod svake bebe, tako lako. Od skora su otkrili da mleko iz majke ima hormon koji blokira izlučenje. Ako beba ne izluči, dolazi do umora kod beba. Krenu da spavaju, nei da jedu. Mora na infuziju. Ili u ode beba.
    Kod hepatitisa, žuzice, mongoloborusa dolazi do nakupljanja pa žuti koža, rožnjača, ali sa obolenjem niđe veze.
    Kod nas je inertno otpuštanje ljudi iz bolnice. Dežurni doktor neće da te pusti, nego se čeka da šef odelenja dođe na posao. I sad, ako čovek otputuje, ti možeš ostati još nedelju dana u bolnici. Niđe veze.

DISKLAJMER: Nesum stručnjam za medecinu. Ovo što sam napisao ne može se koristiti u naučne, pravne, ekonomske svrhe, kao pravni, medicinski i stručni savet. Citiranje i parafraziranje vršite na sopstvenu odgovornost. Nisam naveo odakle mi saznanje. A da vam pravo kažem, nisam se ni trudio da dvaput pročitam i proverim koliko sam dobro naveo osnovne pojmove.

EDIT : VELIKI PORASO!

4. Da je Beba Ziva i Zdrava!:)

Moram se izjadam, sanjao sam da sam pregrejao auto, skroz na skroz, otisla kazaljka do kraja, uh kako sam popizdeo, i izadjem da podignem haubu i ne znam kako tu se stvori neka zenska i odemo do tu nekog restorana i tu neki separei, i upustimo se u intimnosti, i sve bi bilo super da iz drugog separea ne vire moja bivsa razredna i jedan cica sto je jedini umeo da vari blokove motora jos tamo osamdesetih i nerviraju me, i ja odem da ih oteram i probudim se. I sve u picku materinu.

5. фала вам људи на лијепим жељама

елем, мислим да полако постајем алкохоличар, све чешће сам нагнем ракију а то не ваља

6. Ja реко добио си сина лол

7. како кад не јебем?

8. Vantelesnog sina bre

9. можда ме оплоди свети дух

10. Zaljubio sam se u pola ispitnog roka.

11. Da li rok uzvraća ljubav?

12. I ja sam Skočko!
    U istim smo jadima... :'(

13. Fakin studenti. Šta sve neće uraditi, samo da ne uče.

14. Preswatka je. Ima frćkavu kosicu i tako sladak nosiiiiić.... I prelijepe oči, kao srna!

15. Ja se zaljubio u ceo ispitni rok! Jedem govna, jeste, al' sam zato izdominir'o na ispitu 'de sam verovao da ću biti tetreb.

16. шта мислите што сам ја почо да пијем

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.