Moram nekom da se izjadam :((

1. ja pijan opet sam

2. ja pijan opet sam

+ ne znam

3. ja pijan opet sam

плус један.

4. Čitavu noć smo pili k'o prasad al bila je šega, ne žalim se, no dođem kući u 7 jutros sa tri karanfila i dvije ruže crvene, odspavam sat vremena, zove me drugar'ca didem šnjom, i vodali se do maloprije, spičkao sam 170 maraka za 3 sata jebena, auto mi je na rezervi a imam 3 marke u džepu, umoran sam, gladan sam, prdim kao konj jer sam jeo nešto jutros što nisam smio očito, ležim polomljen i ne mogu jebeno da zaspim. Govnjivo vrijeme kakvo i jeste uzrokuje bolove u svim mojim zglobovima a koljeno me posebno boli, haotično.

5. au brate, ja sam mislio da imam loš dan jer nemam nijednog druga dizadjem napolje...

6. idi sam, jbt, prošetaj, lijep je dan.

7. Govnjivo vrijeme kakvo i jeste uzrokuje bolove u svim mojim zglobovima a koljeno me posebno boli, haotično.

A jel da ti pričam ili znaš da magnezijum sve to rešava?

8. nema para za magnezijuma, ostale mu 3 marke :D

9. Ме ђе сам, оће неко помислити да сам луд или пензионер, или не дај боже да шетам сам. Ма иди...
    Ај да сам у Београду, али нисам. Одо сутра, фала курцу, превише информација, одјава.

10. Ме ђе сам, оће неко помислити да сам луд или пензионер, или не дај боже да шетам сам. Ма иди...

??? Pa ništa bolje nego da se čovek malko sam prošeta, da nema nikog drugog pored tebe da te smara i da ne daj bože, sa istim moraš da pričaš. Nikad nisam kontala ljude koji ne mogu sami da se prošetaju, imam jednu takvu drugaricu, nikako neće sama nigde. Ako te baš blam, mada ne znam zašto, poneseš torbu za prodavnicu i gotovo.

11. Зајебавам се ја мало Сморка :Д
    Проблем је што у мом граду, барем омладина мање више свако сваког зна, а људи воле диспијају кафе, више пута дневно и онда ако се упутим сам у шетњу велика је шанса да ћу завшрити са неким са ким не желим на кафи на којој не желим. А ја не знам рећи не, патетично.

12. Шта ће други рећи - врло блиставо и похвално. То је прави разлог за јадање, не то што се немаш с ким прошетати.

Баш леп дан, али не толико да бих се хвалила, нека ме на овој теми.

13. завшрити са неким са ким не желим на кафи на којој не желим. А ја не знам рећи не, патетично.

Ovo razumem.
    Ja iskreno ne mogu ni u društvu predugo, sat i po vremena maksimum maksimuma, koliko god su mi kul ljudi, posle priča krene da me zamara, ustanem i odem do računarske ili dva tri kruga prošetam. To je jedina dobra stvar kod dugih pauza na faksu.
    Ono kad si negde, onda moraš da odsediš tih pet sati tamo sa nekim ljudima sa kojima si onako na ćao, dođe mi da poludim.
    Posle kao da mi je neko dve litre krvi popio. Jebali ih razgovori da ih jebali.

14. Зезам се Србијанка, мене боли курац шта ће други рећи, зато се ваљда и осјећам слободно.

15. Ja iskreno ne mogu ni u društvu predugo, sat i po vremena maksimum maksimuma, koliko god su mi kul ljudi, posle priča krene da me zamara, ustanem i odem do računarske ili dva tri kruga prošetam. To je jedina dobra stvar kod dugih pauza na faksu.
    Ono kad si negde, onda moraš da odsediš tih pet sati tamo sa nekim ljudima sa kojima si onako na ćao, dođe mi da poludim.
    Posle kao da mi je neko dve litre krvi popio. Jebali ih razgovori da ih jebali

Ја сам никакав у мањем друштву, је не волим да причам, могу да слушам и упијам, али да причам, не знам, досадно је, у већем друштву сам сасвим океј, тих сам и не долазим до изражаја. :)

16. Осећаш се слободно, а не умеш да кажеш не. Хоћеш ли једну шамарчину? (немој ми одговарати не ово, молим те) :кез:

17. Мора да је заоставштина пријашње верзије мене, шта ли. Није ни битно, рекох да сам патетичан због тога. Уосталом, нико није у потпуности слободан, више лијен.

18. Ja pričam, ali smore me brzo. Mada znam dosta kul ljudi, samo tri lika i jedna devojka su mi onako da mogu sa njima da pričam i da se ne smorim, ili da mi treba dugo da se smorim. Ali ništa mi nema gore nego kad nekog sretnem na ulici. Sama prošetam gotovo svaki dan, sluške u uši i niiiiišta bolje. Još ako ima neka klupica ispod drveta, pa poneseš knjigu, uživancija. Sluške i knjiga su najbolja odbrana od bilo koga ko bi voleo da započne neki razgovor, ne dao bog.

19. Smorka, definitivno nije trebalo da menjaš nadimak.
    Ti mali asocijalni farmaceutski kiboržiću.

Tek, plus na post, nisam ništa bolji.

20. Aste neki asoci jeboga. ;-)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.