Moram nekom da se izjadam :((

1. Ček, zar nije svaki internet čovjek mizantrop ili barem asocijalan?

2. Da, tako mu dođe, ima tu neka proporcija sigurno.
    Čak se organizuju i mizantropski turniri, zamisli tek kakvi su ti što pobede na njima!
    EDIT: fagot smajli

3. Ček, zar nije svaki internet čovjek mizantrop ili barem asocijalan?

C. Merline, ne mogu reći za druge, za sebe znam da nisam ni asocijalan ni mizantrop. Dobro, nemam neki aktivan širok krug društva, ali sam u principu uvek za popiti i pojesti sa ljudima, zajebavati se, galamiti, organizovati se za neku akciju. Što se tiče mizantropije, nemam ja kad da se tim zanimam, troši mi puno energije. Što mi ne valja, samo ignorišem.

Čak se organizuju i mizantropski turniri, zamisli tek kakvi su ti što pobede na njima!
    EDIT: fagot smajli

Jepse, Konte ;-)

4. Smorka, definitivno nije trebalo da menjaš nadimak.

Pa Džek Harper je tek kralj asocijalnih kiborga sa sve kul pogledima u svemir iz svoje baze, ajde dobro, sem seksa na svaka dva dana. Pogledaj ti koliki level asocijalnosti isijava iz njega.
    http://www.wallsave.com/wallpapers/1920x1200/mass-effect/2856863/mass-effect-illusive-man-paper-2856863.jpg
    Tragičan kao Pušač. xD

Mora da sam pokupila na tatu, čovek se bavi matematikom, i malo gaji cveće i hrani mačku. :)

Ček, zar nije svaki internet čovjek mizantrop ili barem asocijalan?

Recimo nisam mizantrop. Ali Vukajlijaš izgleda da jeste bar jedno od ta dva. Jeste definitivno.

C. Merline, ne mogu reći za druge, za sebe znam da nisam ni asocijalan ni mizantrop. Dobro, nemam neki aktivan širok krug društva, ali sam uvek za popiti, pojesti, zajebavati, galamiti, organizovati se za neku akciju.

Ti si onda ono što zovu pokretačka sila. Ali ne ona preterano napadna (tipa ajde izađi, ovo-ono), već ako vidiš da liku nije do socijalizacije, ne smaraš, ako vidiš da ipak nije tako, pozoveš da popijete. Ali glavno znaš kad da ga ostaviš sa njegovim sluškama. Ima jedna takva devojka koju znam, to je ta jedna sa kojom se isto retko smorim, koliko ta osoba ima razumevanja, neka je bog čuva. :D

5. ne budi meeed da te svijeeet ne poližeeee

6. Inače, za Luksa je esencijalno bude druželjubiv, pr0gramer je to, mora se usavršavati medju drugim ljudima, hehe.

7. Не могу да спавам. Распада ми се мозак.

8. о боже, како језиво.
    исто ми се дешава. буквално, заспим у 7 ујутру и пробудим се у 10 сваки јебени дан, сустиже ме умор полако.
    можда је до времена?

9. Odaberi mu poster pozz

10. ето.
    ваљда сад заспим

11. Poster, vidro, ne reakciju

12. хаха, срање су му постери, јеб'га

13. Ако сада мирно заспеш онда мени одабери дефку када устанеш позз

14. Ček, zar nije svaki internet čovjek mizantrop ili barem asocijalan?

sta je internet covek?

15. Čovjek koji se previše, odnodno dovoljno udubi u linkove da mu ga dodje kao potreba da izvisi na internetu pola/čitav dan.

16. YeahBatch
    Не могу да спавам. Распада ми се мозак.

Mala Vidra

о боже, како језиво.
    исто ми се дешава. буквално, заспим у 7 ујутру и пробудим се у 10 сваки јебени дан, сустиже ме умор полако.
    можда је до времена?

Jebač i Vidra ne mogu da spavaju, iako bi generalno hteli. Jebača boli glava dok je Vidra umorna. Vidra je sumnja da je vreme krivo za to. Vidra se žali da je tako svaki dan.

Samo rezimiram. ;-)

17. Čovjek koji se previše, odnodno dovoljno udubi u linkove da mu ga dodje kao potreba da izvisi na internetu pola/čitav dan.

ko i oni sto kukaju za razna onlajn priznanja.

18. Не треба ми одабрана ни за курац, оћу да се скине оно.

19. All work and no play makes a Jack a dull boy.

20. M tel će da ukine jeftine pozive prema prijatelj broju koji su posljednjih nekoliko godina se plaćali, bez obzira na dužinu razgovora, otprilike po cijeni jednog sms.
    Nema više beskrajnih razgovora :(

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.