Moram nekom da se izjadam :((

1. Nisu "stvari" onakve kakvima ih prikazuju u filmovima, znaš :)

2. Znam. Ja dok ne vidim u "Dnevniku", ništa ne verujem.

3. Znam. Ja dok ne vidim u "Dnevniku", ništa ne verujem.

Sunčanje na banderu ti ne gine, pa ti vidi :)

4. moram i ja.. da se izjadam jelte.
    ne'm pare d'odem na slešov koncert.. jedino da počnem da se kurvam -.-

5. Pa počni, nemam ni ja pare, možemo da ugovorimo nešto, damo neki oglas 2 u 1 i tako to. :)

6. Danas mi godišnjica braka, 14 god. se trpimo, što je mnogo, mnogo je, obeležavanje protiče samo svečano, ne i radno.

7. Danas mi godišnjica braka, 14 god. se trpimo, što je mnogo, mnogo je, obeležavanje protiče samo svečano, ne i radno.

Бојанчићу, нека је са срећом, љуби те брат три пута :)

8. Бојанчићу, нека је са срећом, љуби те брат три пута :)

Fala brate, ni sam ne znam dal' je za čestitanje, il' za plakanje :)

9. Danas mi godišnjica braka, 14 god. se trpimo, što je mnogo, mnogo je, obeležavanje protiče samo svečano, ne i radno.

Podrška! :)

10. srećno bb,a što ne radite,pro'šo prvi maj?

11. srećno bb,a što ne radite,pro'šo prvi maj?

hahahahahaha...ček da se ćerka uspava

12. aj,mala isidora u vetrke i kremenko bambam,lololo

13. Срећно било и навијам да шћера што прије пође у кревет! :)

Мене мучи киселина нека проклета и јебени комарци, не могу да вјерујем да су већ почели.

14. mene muči što treba da spakujem ceo život u par kutija i da se selim u za tri dana.ajme, bre!

15. KENJA MI SEEEEE!!!
    SERE MI SE OD VAŠIH "Kako je ovaj poster odabran, a moj nije?" I "Kako je ovaj poster koji je toliko sranje prošao, a moj koji je genijalno umetničko delo, nije? Pa ja sam se toliko potrudio da nađem sliku i postavim komentar koji je toliko očigledan da ga moja baba Rosa može sklepati za sekund. Ali to je MOJE delo!"

KENJA MI SE OD VAŠIH PLAGIJATORSKIH POSTERA I SLIČICA.
    AKO SE JA NE ŽALIM NA POSTER U KOJI SAM ULOŽIO PAR SATI RADA, VI TREBA DA IZVRŠITE MASOVNO SAMOUBISTVO! JEBE MI SE ZA VAŠE VICEVE I BRZALICE, JEBE MI SE ZA VAŠE POKUŠAJE IZLIVA INTELIGENCIJE! KENJA MI SE JER NEMA ŠTA DA SE IZLIJE! DABOGDA VAM ČAK NORIS RADIO ANAL A NOVAK VAM NABIJAO SVAKI SVOJ TROFEJ ISTOVREMENO KAD IH TOLIKO VOLITE!

JEBITE SE POSTERDŽIJE, JE-BI-TE SE!
    http://www.youtube.com/watch?v=6DItOmwb0Bw

http://imageshack.us/m/848/4649/100pxtrollface.png

16. Па иди сери ако ти се кења.

17. Obrisaše mi dušmani definiciju, a pljunuta moja koleginica.
    Pih! Da je poznaju, sve bi im bilo jasnije!

18. Прековремени рад. :( А још и плата нередовна, па и касни... Мораћу да пребијем ректора..