Izabrao sam da apstiniram, ne pusim, ne pijem, ne jedem slatkise, ne psujem, ne drkam i da ne jebem mesec dana. Proslo je vec sedam dana i pocinjem da pizdim! STRASNO!
Možda ovo nije za jadanje, ali svejedno... Naime, tu, oko doma, neki momci svaki dan igraju stoni tenis. Izneli lepo sto i igraju po ceo dan, njih šestorica, sedmorica... Ja moram da prođem pored gde god da pođem i svaki put mi bude malo neprijatno, non-stop gledaju za mnom... I uvek se loptica sasvim slučajno otkotrlja do mene dok prolazim i onda im ja to dohvatim i oni se kao zahvaljuju i tako... A meni neprijatno bude, mnogo ih je :)
Ili da mu se uvučeš u rektum (pa će možda da ti "svane")...
Vidim Buksno, ubijaš se od posla, kao i ja...
Хахахахахахахахах, никако! Верујем да је гејчина, чим се тако понаша! Много је курчевит ''момак''.
Па оно, мање више. :) Ал' кад ми улете студенти не знам 'де ћу пре..
Uleću ti studenti? Nije ti lako...
У КАНЦЕЛАРИЈУ!!!!!!!!!!!!!!11111111111111 Шта вам је, што мислите да сам блудник? :)
Nije važno šta mi mislimo. Bitno je kako se ti osećaš, der, der...
Izabrao sam da apstiniram, ne pusim, ne pijem, ne jedem slatkise, ne psujem, ne drkam i da ne jebem mesec dana. Proslo je vec sedam dana i pocinjem da pizdim! STRASNO!
ja sam loša osoba. lažem. užasno se osećam zbog toga :(
Raspućine dosta si izržao...sad nađi neki slatkiš da ti popuši, da ti izdrka, da je pojebeš..i posle je opsuj i oteraj....
Kristina, a što lažeš da lažeš?
ma, ne lažem da lažem..
javio, niš' me ne pitaj.
ma ipak da te pitam?..u čemu je problem?
ma, imam talenat da sve sjebem.
a ko nema....
ali.. jebeno sve o.o
Možda ovo nije za jadanje, ali svejedno... Naime, tu, oko doma, neki momci svaki dan igraju stoni tenis. Izneli lepo sto i igraju po ceo dan, njih šestorica, sedmorica... Ja moram da prođem pored gde god da pođem i svaki put mi bude malo neprijatno, non-stop gledaju za mnom... I uvek se loptica sasvim slučajno otkotrlja do mene dok prolazim i onda im ja to dohvatim i oni se kao zahvaljuju i tako... A meni neprijatno bude, mnogo ih je :)
Чуј, девојка којој је непријатно док гледају за њом...
Оће то. :)
hahahaha carice xD
Tebi je ovde bilo neprijato samo da napišeš u moram nekome da se pohvalim :D :D