ma danas obuko' neku suknju, nije previše kratka, do kolena.
jedno 20 čiča me je fino odmerilo -.- jeb'o im pas mater pedofilsku.. eto. to je za jadanje -.-
А дај, је л' ви схватате колико се ми трудимо да не гледамо другарицама и девојкама наших ортака у сисе и сад треба кад остарим да не гледам ни у чије сисе? А пола града има деколте до пупка кад год гране сунце.
Kolega, javi se kad ostariš, sad ne možeš da znaš kako je njima :) Uostalom, ima i starijih gospođa koje se lepo drže, sređenije su od nekih devojaka, pa nek' gledaju matorci svoju generaciju, molim lepo!
Joooj, sve si mi naivna :)))
Свиђаш им се лолол
nezaboravka, čuvaj se ti njih..ti što igraju stoni stenis to su opasni momci...
A stvarno je tako :) Ne znam što...
Črč, znala sam da će neko da napiše da je to za pohvalu ;)
ma danas obuko' neku suknju, nije previše kratka, do kolena.
jedno 20 čiča me je fino odmerilo -.- jeb'o im pas mater pedofilsku.. eto. to je za jadanje -.-
Оће то. :)
Има и тога, не бој се.
Evo, Hipnos me razume :)
Da, sviđam im se... Ja i ceo 6. blok devojaka koje prođu tuda :))
Uuu, Kris, to tvoje i jeste za jadanje...
ma, mnogo je neprijatan osećaj kada te odmerava neka drtina koja 'ladno mož' ti bude deda.. o.o
Мајстор Бата.
:))
isto kad mi je jedan matori skoro prodao kartu do niša jeftinije i sve vreme blenuo u dekolte.. fuuuj!
Joj, bedak... Bar sa tim nemam problema....
a jbte, aj da sam neka ful riba, no izgledam k'o klinka od 16..
А дај, је л' ви схватате колико се ми трудимо да не гледамо другарицама и девојкама наших ортака у сисе и сад треба кад остарим да не гледам ни у чије сисе? А пола града има деколте до пупка кад год гране сунце.
Правда за маторце!
Ma, i ja isto, zato se i čudim... Mada, njima je svaka izgleda super riba :)
a nemam ni neke sise.. :D
ali, zaista je jebeno neprijatno..
Pa kad imaju 60 godina, naravno da je svaka riba. A i što kaže Stiven, teško je ne gledati, pogotovo leti, gde god se okreneš, sise i dupeta.
sise, dupeta i gole noge... fak jea.
inače, đevojke, da l' je ok odvaliti šamarčinu takvom liku, i to na sred ulice? :)
Kolega, javi se kad ostariš, sad ne možeš da znaš kako je njima :) Uostalom, ima i starijih gospođa koje se lepo drže, sređenije su od nekih devojaka, pa nek' gledaju matorci svoju generaciju, molim lepo!
Ne! Pa daj budi malo parlamentarna, osim ako je baš klošar pa bulji onako, da se provali ladno. I mi muški imamo dušu :)
+1