Moram nekom da se izjadam :((

1. A valjda nemaš ni ona tri muška kompleksa, ne moraš da se brineš :))

2. nem0

Стежу колоквијуми, јун дахће за вратом, још је и пролеће јебено. А да, и Бурзум мисли да сам бруцош. Катастрофа.

И још ти ја четујем на одабраној дефиницији.

3. Само ти четуј. :) Хоћеш и рахатлук? :Д

Едит: forget-me-not, фала богу, висока сам, ђокицу немам а и коса ми је дуга. :)

4. izvin'te što oftopikuje, no.. nem0, ti si isto na filozofskom?

5. Christine
    Ахам.

6. Може ратлук, уз кафу, док се пиво не о'лади :)

7. :)) Vidi stvarno, ispada da sam tebi rekla :) A bilo upućeno Mrmunu :)

8. Хаххахаххахаха

9. ma, forget me not, ne budi sigurna da on nema te komplekse.. :D zajebavam se.

10. hahahahaha mrmune, dobra fora :D

elem, da se opet izjadam.. moram da napišem neki jebeni tekst i da, na maturi, predam poklon razrednom i da to pročitam i jbm li ga.. što sam preCednica koj moj? -.-

11. Eto ti sad... Ja ti dam kompliment, a ti tako... :(

12. Zvali me ortaci da mi kažu da me ipak malopre nije zvala Sandra Afrika da je jebem zguza.

13. mrmune, izvini se devojci, kol'ko odma'!

14. nem0

Стежу колоквијуми, јун дахће за вратом, још је и пролеће јебено. А да, и Бурзум мисли да сам бруцош. Катастрофа.

За ово прво те разумем, исти проблем, Што се тиче овог другог, јеби га, поништавање оцена је почетничка грешка.

15. Neka, ne mora da se izvinjava... Pa nije on centar sveta, imam ja one stonotenisere :))

16. A što da se izvinjavavam, ako se zezam? :P Nema izvinjavanja, sikter :)

17. Ktitori mi obrisali najbolju definiciu u poslednje vreme. :(

18. kad kažem nešto to je za tebe amin, 'e l' jasno??
    aj sad nazad u kuhinju, pazi da ti večera ne zagori.. i ono posuđe bi mog'o nekad da opereš, ne očekuješ valjda da ja rintam.. imam previše nežne ruke.. :P

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.