Брате, пуштао сам и оне јебене звукове за ћерање ове гамади, тражио по јутјубу, толико сам очајан. Ал' пошто си и ти одлучио да ме јебеш, макар ми пљуни у рч, да га лакше примим. :Д
Stupih u kontakt sa momkom sa kojim sam odrasla i shvatih da je postao pravi jebeni Jagodinac. A u pm.
Auuu...
a,kaj je to?
Ćero, ne želiš da znaš.
Palmin omladinac.
Добила ми ђевојка...
SMarko, pogresna tema.
žirafa boj?hahaha.
+1
kumkum,je l' se hvališ,il' se žališ?
Жалим, кумкум, него ме не разумију људи... Ово је тема ђе се жалимо, ево ја вам се жалим
Što žališ, što pališ ćorke? lolo
Jao, on bi jeb'o siroma'.
не бре, него нема секса сад... А ено и на оној сам постова' јер сам утрипова био да ми је пука куртон :Д
ja sam danas kupio maicu sa slikom dzegevare i sve sa zastavom trte mrte jaka maica i u po bela dana zaspem u njoj i svu je izguzvam.... bravo ja....
Au brate, šta ćeš sad?
kumkum,strpljenje je majka,a trojanac kum,lololo
епски пост...
Јес' како не, лако је рећ' то, но ја не могу једномЕ пријатељу објаснит... лоло
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Брате, пуштао сам и оне јебене звукове за ћерање ове гамади, тражио по јутјубу, толико сам очајан. Ал' пошто си и ти одлучио да ме јебеш, макар ми пљуни у рч, да га лакше примим. :Д
Stupih u kontakt sa momkom sa kojim sam odrasla i shvatih da je postao pravi jebeni Jagodinac. A u pm.
Auuu...
a,kaj je to?
Ćero, ne želiš da znaš.
Palmin omladinac.
Добила ми ђевојка...
SMarko, pogresna tema.
žirafa boj?hahaha.
SMarko, pogresna tema
+1
kumkum,je l' se hvališ,il' se žališ?
Жалим, кумкум, него ме не разумију људи...
Ово је тема ђе се жалимо, ево ја вам се жалим
Što žališ, što pališ ćorke? lolo
Jao, on bi jeb'o siroma'.
не бре, него нема секса сад... А ено и на оној сам постова' јер сам утрипова био да ми је пука куртон :Д
ja sam danas kupio maicu sa slikom dzegevare i sve sa zastavom trte mrte jaka maica i u po bela dana zaspem u njoj i svu je izguzvam.... bravo ja....
Au brate, šta ćeš sad?
kumkum,strpljenje je majka,a trojanac kum,lololo
Au brate, šta ćeš sad?
епски пост...
Јес' како не, лако је рећ' то, но ја не могу једномЕ пријатељу објаснит... лоло