Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
хаахаххаах немам, нисам баш толико заглибио. :)
ja kad sjebala ruku,majka mi samo fiksirala u longetu i kao-ma,daj,nema lekara,šta,nije ništa,a ono boli sabija,rupa mi se pored tetive od zgrčenosti napravila.
e mogu na poslu disechem cev na pola ako ti je frka da ides po longetu a i bices jaci na adi :)
хахахах па може :)
Ау, Пеђа костоломац. :)
Ма, опуштено, чим не мораш да носиш гипс, то ти пролази за две недеље.
Па тај фазон, битно је да нисам радио данас. :)
Кад смо већ ту, да се изјадам и ја да ме разваљују леђа од оног јуче. :/
Čitao sam izveštaj u Žurnalu, ali nisam ukapirao šta je značilo:"Predražinjo, izašao 1 na 1 pred golmana, pa počeo da ga lomi."
И фејз се жалио на блеков ударац у кичму олоололол
Vidim ja da je to bio neki penzionerski fudbal.
Sledeći put me zovite kroz 10 godina!
ne nadjoh temu za pitanja
zasto je cara banovan?
Спемботовао сајт, руинирао форум, испсовао модове и тако им се захвалио за сва претходна гледања кроз прсте.
Pravio sranje.
peki d mod neće da dođe u al sutra. kuja jedna.
Доже, био је добар првих 5 минута, кад смо ми ''спортисти'' имали ваздуха :)))
bice dosadnije bez njega
kapiram da je mesec-dva dosta al ajde
NEDOSTAJE MI CARAAAAAA
Е ал' и Хуго је завршио са пола ноге, Џими му показ'о ко је мод.
А што се мене тиче, малопре сам устао и нисам ни за курац, досадно ми је.
Букс, како рука?
+7212