dože, tačno si 20 god stariji od mene... koj trip, jbte :D e pa, odo' ja do kozmetičarke, pa u park na pivo. baj baj ;)
Matora drtina. Lep provod! (i u parku, i na maturi)
Рекла ми докторка да сам 32. по реду у ова 3 дана, са преломом зглоба..
Zaključali temu "Omiljeni komentari i postovi". Idem da jebem.
Buksno, želim ti brz oporavak.
Хвала Вучице :)
Lepo vreme, rolerijada... mada za tebe rolerijada ima drugačije značenje :-)))))))
БРАО РД! :Д Буксна брате тебе сви зајебавају лололо
Био сам код костоломца.. Пандури су мала деца за овог, са све пендрецима.. Али добро, нећу морати да носим гипс..
Чекај, како ти се уопште то десило, човече?
Знаш јуче кад ме погодио Преедражињо?
Зајеби то: Нећу морати да носим гипс. Сутра свеједно на снимање, па ће се видети! И ја сам користио услуге костоломаца, да ме не схватиш погрешно. Супер је то, наместио је шта треба, али можда ипак мора да се стави у гипс.
Знам тебра, морам опет да идем, опет ово кида како боли.. Чекам другара да ми донесе за буксну, да се више опустим.. Цео дан ми сјебан..
%@&@* ti Predražinja, i njegovu nepreciznost! ;-))))
Хахахахахаха, Пеђа ми вратио за ону нашу прву блеју, зна он о чему причам :))))))
Ne daj se jabuko sa grane!
Никад Нат :)
drž' se buki,odmori,polako.će se zaceli.dobro da nije noga,ovako kad se fiksira,možeš i van,da iskoristiš dan:)
Па то, сад ћу дидем на Аду, да се мрштим свима. :)))
A jel imaš one šipke u ruci? Na to može pivo da se otvara.
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
dože, tačno si 20 god stariji od mene... koj trip, jbte :D
e pa, odo' ja do kozmetičarke, pa u park na pivo.
baj baj ;)
Matora drtina. Lep provod! (i u parku, i na maturi)
Рекла ми докторка да сам 32. по реду у ова 3 дана, са преломом зглоба..
Zaključali temu "Omiljeni komentari i postovi". Idem da jebem.
Buksno, želim ti brz oporavak.
Хвала Вучице :)
Lepo vreme, rolerijada... mada za tebe rolerijada ima drugačije značenje :-)))))))
БРАО РД! :Д
Буксна брате тебе сви зајебавају лололо
Био сам код костоломца.. Пандури су мала деца за овог, са све пендрецима.. Али добро, нећу морати да носим гипс..
Чекај, како ти се уопште то десило, човече?
Знаш јуче кад ме погодио Преедражињо?
Зајеби то: Нећу морати да носим гипс. Сутра свеједно на снимање, па ће се видети!
И ја сам користио услуге костоломаца, да ме не схватиш погрешно. Супер је то, наместио је шта треба, али можда ипак мора да се стави у гипс.
Знам тебра, морам опет да идем, опет ово кида како боли.. Чекам другара да ми донесе за буксну, да се више опустим.. Цео дан ми сјебан..
%@&@* ti Predražinja, i njegovu nepreciznost! ;-))))
Хахахахахаха, Пеђа ми вратио за ону нашу прву блеју, зна он о чему причам :))))))
Ne daj se jabuko sa grane!
Никад Нат :)
drž' se buki,odmori,polako.će se zaceli.dobro da nije noga,ovako kad se fiksira,možeš i van,da iskoristiš dan:)
Па то, сад ћу дидем на Аду, да се мрштим свима. :)))
A jel imaš one šipke u ruci? Na to može pivo da se otvara.