jbt sanjao sam sinoc da crna gora hoce da se odcepi i ja na ratistu, i poce da zveka neki broving odbi po noge coveku kraj mene haos... a meni u dusi bol sto se ovi odcepiti hoce... haos... ja sta uradi internet od mene...
Mrzim zimu. Oni govnari meteorolozi najavili otopljenje, palo petnaest santima danas. Jeste da spere ovaj Užički smog ali lopatu ne puštam iz ruku i minus dvadeset je.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
pustio
Dobra.
pa ono, nisam ni ja neki :D
Kiksnuo tiket. Pogodim neki hokej i dansku 26-tu ligu, a padnem na bednim crncima sa madagaskara.
Nisam imao neta skoro 4 sata. Pa sam pisao definiciju u wordu.
jbt sanjao sam sinoc da crna gora hoce da se odcepi i ja na ratistu, i poce da zveka neki broving odbi po noge coveku kraj mene haos... a meni u dusi bol sto se ovi odcepiti hoce... haos... ja sta uradi internet od mene...
nisam u bjeljni ev ni 2 sata, već želim da oduzmem sebi život. preljepo
ВИДРО КАКО ЖЕЉЕЗО?
Hahahaha
HAHAHA, DOSADO BOŽIJA!
Оланик и ја пишемо сценарио за филм "Жељезо Мале Видре". Саундтрек је...
ollanik
Icon ddd 22:27
saundtrek ce nam biti usher-yeah
Ne mogu ni da kukam k'o čovjek od vas!
ahahahahaah željezo jebeno
jedini sam koji će božić provesti u studenjaku :=(
Има група Луна једну ПРЕЉЕПУ ПЈЕСМУ за Видру. ЖЕЉЕЗО, ЖЕЉЕЗО, ОКО МОЈЕ, ЖЕЉЕЗООООООООО. Изгуглај. Само место жељезо стави зелено :(
Mrzim zimu. Oni govnari meteorolozi najavili otopljenje, palo petnaest santima danas. Jeste da spere ovaj Užički smog ali lopatu ne puštam iz ruku i minus dvadeset je.
Ko te jebe kad zivis u rupi.
Ko te jebe kad zivis u rupi.
Хахахахахахахах, јебено те обожавам :)
ahahhah
Jebiga Jeričo, nije da mogu da biram... Ali ima i dobrijeh stvari u unutrašnjosti (pretpostavka da si BeogrAđanin)