Prijava

A ništa brt hvala ti svakako. Nije Manele priče lik

Da nije Azis?

https://www.youtube.com/watch?v=BplsGX5eLLo

Ne znam da li je pliv'o za casni krst...

Uviđaš li paradoks sad kad si ga napisao :)

Јок, осим да сам погрешио у куцању. Јбг, нисам паметан као Бранислав.
Једино ова основа основних елемената... Ма случајно налетео на ону стару реперску песму "Стара школа, нова школа", па ми је остао у глави стих: "Представљамо вам основу основних елемената..."

ne takav paradoks nego činjenicu da od čoveka visoke inteligencije tražiš da razume žene, to je kao da si mu tražio kvadraturu kruga :)

Intelektualac,znanja punoglavac a ne zna iskopat šanac...

A o tim stvarima se priča samo sa drugaricom?
Koje teme onda obrađuju drug i drugarica, a koje dečko i devojka? Zanima me.

vals kapira sve al hoce duboka objasnjenja

ово што каже брус.
ликови са високим икуом не могу да разумеју жене а богами слабије капирају и све остало социјално, зато што на свет гледају као гомилу ИФ, ДЕН, ЕЛС правила, све максимално логички и програмерско-робоцки, зато и не јебу

Па другарица те зове кад јој је дечко уморан па мора да неко да је забавља, да јој причаш вицеве, да јој преместиш орман на други крај собе, да јој средиш комп за џабе. Чим почне да детаљише о женским проблемима, да без блама прича како се креше са неким ликом и какав је, кад ти без устезања износи све о својој вези, значи да је то највиши могући ниво френдзоновања, тако да јој више ниси ни друг, него другарица. Оне то воле да кажу да си им као брат, уствари ти си им добра ДРУГАРИЦА. Ово важи кад је у питању девојка која ти се свиђа, а она тебе гледа као ДРУГА(РИЦУ). Она, ако зна да се ти ложиш на њу, она неће бирати начин да би ти показала немаш ни промил шансе да се очешеш за сношај, а камоли да да будете у вези. У стању је да се прави блесава и да те доведе у стадијум другарице да би те понизила и показала да ниси довољно мушкарац за њу.

Iste teme, verovatno

Samo što sa dečko za slušanje o tome šta je kurva Jovana rekla za njenu haljinu i gde je radila manikir dobije pičke i emotivnu podršku u vidu ženske osobe, dakle partnera, a drug dobije samo frustraciju i plava jaja. Naravno to je u slučaju u kom drug hoće da je jebe i bude joj dečko kao naš Vukajlija97. Ako ne postoje skrivene ili ne tako skrivene namere sa bilo koje strane onda je kao u istopolnim prijateljstvima.

Ja sam sigurno još gori od tebe kad su u pitanju žene ali ovo je baš onako očigledno, iz aviona se vidi.

ahahha nisi mogao bolje,stec

box trazi bugarina ljuto i stec mu podari sve temu VEOMA RAZIGRANI BUGARIN

Ahahahahahahahaaaa.....

Hvala na odgovorima, plus i omiljeno, ali imam nekoliko dilema.

Она, ако зна да се ти ложиш на њу, она неће бирати начин да би ти показала немаш ни промил шансе да се очешеш за сношај, а камоли да да будете у вези. У стању је да се прави блесава и да те доведе у стадијум другарице да би те понизила и показала да ниси довољно мушкарац за њу.

Hipotetički (mada izgleda kao da si pisao iz iskustva), zašto bi se družio sa osobom koja ti ne prija u smislu da svesno pokušava da te dovede u situaciju za koju zna da ćeš se osećati loše? Da li je većina muškaraca toliko očajna u traženju pičke da će visiti pored nje i glumeti i trpeti i kopniti ne bi li se MOŽDA nekad EVENTUALNO "ogrebali" za pičku? Jer onako kako ja vidim stvari, ako ti se sviđa, ti joj to jasno staviš do znanja (po mogućstvu, rečima!), ona ako te odbije, raziđete se svako na svoju stranu. Jer "prijateljstvo" u tom slučaju bi bilo samo toksično.
Patrijarhat sve deprimira. http://pix.iemoji.com/hang33/0758.png

Branislave,ti se nikad nisi zaljubio...i to je tako tužno...

Da li je većina muškaraca toliko očajna u traženju pičke da će visiti pored nje i glumeti i trpeti i kopniti ne bi li se MOŽDA nekad EVENTUALNO "ogrebali" za pičku?

Имао сам и ја своје бљутаве тренутке, али кад сам видео на десетине пичкопаћеника не на куб, него на десети степен, тек сам онда увидео колико сам се сам раније бламирао. Јбг, има нешто и до незрелости (инфантилности), али многи су непоправљиви случајеви.

TI SAMO ČEKAŠ DA UPECAŠ PRVI POST NA NOVOJ STRANI TEME???