Moram nekom da se izjadam :((

1. E možda jeste Rade, izvadiš je iz jame i onda jebeš kao moćni oslobodilac. Ali čekati da nas opet počnu bacati u jame je previše, treba tu još da prođe vode Drinom. Tumačeći istoriju neće to još 30 godina minimum, a ko će čekati toliko.

2. Hoće Dvajte, sad to ide malo brže otkako su u EU.

3. oni tripuju da će jebati po bernulijevoj jednačini ukoliko je primenjuju uvećanjem broja pokušaja po fibonačijevom nizu

Брус је све то лепо проверио и математички прорачунао и добио меру нејебице људи са великим коефицијентом интелигенције.

ali isto tako znam gomilu naroda koji povrdjuju da IQ i EQ ne zavise jedna od druge

Управо то. Тај емоционални коефицијент не мора строго да означава одсуство емоција, већ неспособност каналисања сопствених и разумевања туђих емоција. Стварно имаш ликове интелигентне као Тесла и свакој прилазе са "Где си сакрила крила, анЏеле?" И тако не једном, не кад имају 20, него и кад имају 40 тако поступају са женама.

Можда сам ја емоционално ограничен, али никад ми неће бити јасно зашто жене пали кад их брутално игноришеш. Управо моје непознавање ситуација кад смем да будем груб, а кад превише нежан ми је увек правио проблем са девојкама. Моја једна сестра ми је рекла да девојке плаши превелика количина потребних и непотребних информација и знања које поседујем, то што у разговору гледам девојке (а и све људе) право у очи, памтим сваки покрет, гест, реч и онда свака има утисак да је познајем више него што она то жели.

Подсвесно свака жена жели заштитника, али не у смислу да се тај бије због ње већ да јој не противуречи. Ја какав сам Бушидо (Лололо) не умем да оћутим пре свега величање малограђанштине па се често претворим у Риху (Лололо) и кажем "Седи један, начи нусми!" И што се дуже суздржавам, кад пукнем умем да будем невиђено бруталан, не само према девојкама, већ генерално према људима.

Pogledaš prvo grupiaciju od n-devojaka. Namestiš se da te vide. Onda posmatraš, bar jedna od njih počeće da čačka kosu, igra se sa nakitom, otvara dlanove, pomera stopala...

Не обраћам пажњу. У групи девојака прво приметим ону која је уредна и чиста, која није претерано нашминкана, која смеје се и осмехује без грча, којој се и очи смеју кад се смеје, тако да могу све остале да врте праменове косе, играју се са накитом, ја то не гледам. Доста људи ме је критиковало због тога што се загледам само у једну уместо да приђем осталим. Много пута сам послушао друге и зајеб'о се. Џабе што се она ложи на твоја просеравања кад у старту крене да те сматра личном својином. Лепо је првих неколико пута кад се видите, али после уме да постане тежак смор. Не умеју ни девојке да сакрију емоције па често делују очајне исто колико и мушкарци.

4. Gde će sad Beogradžanke za osmi mart?

Umro Dragan Stojnić, umro Kemal Montreno...ko se prihvati termina baš je šaljivdžija.

5. Ma jok Bruse, ne verujem da će dobiti zeleno svetlo skoro. Sad je period ljubavi i prosperiteta, pitaj stranačke komesare slobodno :D

6. reče skoro jedan mudar čovjek, SVE je u samopouzdanju :)

7. интелигентне као Тесла

(´◉◞౪◟◉`)

8. Umro Dragan Stojnić, umro Kemal Montreno...ko se prihvati termina baš je šaljivdžija.

МОЛИМ СЕ АЛАХУ ДА ТО БУДЕ БАЛАШЕВИЋ!

9. Biće neki Željko.
    Tj. prvo Samardžić.
    Samo neka ide po redu

10. Od svih Željkoa Samardžić je najbolji, da se ne zajebavamo.

11. Natanat, baš si me nasmejala

12. Auh, vratio sam se 8 stranica unazad da vidim kako je sve ovo počelo. Vukajlija97, da li si iz Šapca? Pitam zbog onog klipa, lol.

Inače šta drugo da vam kažem sem: pišete gluposti. IQ i EQ nisu direktno povezani, naime imam drugara koji je stvarno inteligentan, mnogo polaže u svoje znanje, čita mnogo knjiga, veliki je filmofil, voli filozofiju i svestan je da su žene mahom glupa bića. Bez obzira na to, pojebao je tonu riba, i to dobrih. Jeste da je to delom zbog toga što je visok i nabildovan ali poenta ovoga je da možete biti pametni i jebati istovremeno.

Ima jedna scena u two and a half man gde Čarli priča sa gej likom i kaže mu:
    -I love women.
    -I understand, a lot of my friends are women.
    -No, you dont understand, none of my friends are women.

Čemu frendzona? Ja imam takav pristup devojkama da čak i kad ne kažem ništa direktno one po mom govoru telu skontaju da bi ih jebo. To je po meni muški, 0% šanse za ulazak u frendzonu.

Moj red da kenjam o ženama: Žene vole kad si neki kurac, neki faktor. Na primer da držiš neki jak kafić u gradu, da si polu-kriminalac, da si fudbaler, bilo šta samo da si po nečemu prepoznatljiv u gradu. Pošto niko od vas to nije i neće postati ova opcija otpada.
    Žene vole kad je muškarac jebao masu devojaka. Sa teoretskog gledišta, logično je da to znači da će ta devojka što želi biti jebana od strane nekog jebača-presretača biti samo još jedna recka u njegovom tefteru i da će za par dana plakati na svom jastuku i slušati Ninu Badrić - Dodiri od stakla. Ali žene su em glupe em govna, a na vama je da im prodate priču da ste jedan od likova što jebu, tj da ostavite takav utisak. Kako?
    1. Spoljašnji izgled:
    https://themanymusingsofmel.files.wordpress.com/2012/08/hipster.jpg
    Ovaj lik ne izgleda kao neko ko jebe, zar ne?
    http://cdn10.lbstatic.nu/files/looks/medium/2014/01/23/3523833_image.jpg?1390506065
    Ovaj još manje.
    Dakle zajebite ta pedersko-američko hipsterska sranja. Probajte da izgledate ko ljudi:
    http://img.allw.mn/content/fashion/2013/08/7_leather-jackets.jpg
    http://www.maxmayo.com/wp-content/uploads/2012/10/jason-statham-blue-tshirt-jeans-style.jpg
    http://www1.pictures.zimbio.com/fp/Jason+Statham+Leaving+Stationary+Store+68T2vXwQaoUl.jpg
    Ne mogu sad da guglam ali obucite se obično, klasično ali kvalitetno i markirano.

Ponašanje muškarca koji jebe: Ponašaj se opušteno, muda su od kamena, smešiš se dok pričaš sa devojkom, ne prosipaš nikakve fore nego pričaš normalno u poneku neobaveznu šalu ili šta ti ja znam. Mora da nasluti da ti je život zanimljiv i da si mnogo toga prošao i prolaziš svakim danom, ali ne tako što ćeš joj slagati priče nego tako što ćeš tako delovati i ako treba ponekad ubaciti po koju ne tako masnu laž.
    Treća stvar, ako naidješ na odbijanje moraš to podneti krajnje opušteno. 'Aa ok, u redu, ma naravno da se ne ljutim' uz osmeh rečeno. Nakon toga je kuliraš. Ona mora da pomisli da imaš još 10 takvih devojaka sa kojima se muvaš i da si potpuno zaboravio na nju nakon što te odbila. Kad ti se opet javi, ti se ponašaj kao da si u medjuvremenu našao 5 devojaka a ne igrao dotu 10 sati dnevno: 'Da idemo na piće? Pa ne znam, pre dva meseca si me odbila, šta sad ovo znači?' Čim je zvala to znači samo jedno: da se predomislila, i ti to znaš, ali hoćeš to da čuješ iz njenih usta. A onda joj kažeš: 'imam nekih obaveza ovih dana, ajde da to pomerimo za neki drugi dan?' e tu si joj jebo kevu, pustićeš je par dana da se pojede što te odbila onomad i da pomisli da je prokockala šansu a onda ulećeš... :)

13. ova glava previše priča.

14. Ja mislim da je Maestro devica. I to ne u horoskopu.

15. Nije problem previše, već nekako šablonski. Možeš tim pristupom sebi da obezbediš nešto seksa možda, ali za ostalo dobijaš nekvalitet. Loš pristup, niski standardi, pogrešno, jednostrano mišljenje. Ali similis etc.

16. Šablonski? Pa naravno da pričam šablonski, šta si ti očekivao, magičnu rečenicu za dobijanje pičke? Ovo su samo osnovne stvari da budeš čovek a ne pederčina, štreberčina, šabančina ili nešto treće

17. Maestro, ako juriš ćurke koje padaju na te fore, to znači da ti skilovi nisu baš ono... Bez uvrede, ali slično se sa sličnim privlači. Tim pristupom nećeš stupiti u odnos sa devojkom koja je bolja od samog kriterijuma. Bolja će da te odjebe, a ti ćeš pomisliti: gle, lezbača, hipsterka, frigidna, i bićeš miran.

18. није проблем јебати проблем је наћи праву љубав :(

19. Valdemar govori istinu.
    Maestro sirotan mora da primenjuje žešću mentalnu gimnastiku da sačuva svoj ego, jer je prosto glup za međuljudske odnose.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.