Moram nekom da se izjadam :((

1. A jeste vi čule za šestar sistem? Profa nabode šestar u radove, pa dokle igla dohvati, ti polože. Čuo sam da je riba sa receptom za kolač položila ispit. Urban mit ili ne, kod nas je moguće. Ne na FTNu, naravno.

2. Pricalo se da sestarom barata profesorka lingvistike na filoloskom.

3. bole me oči od gledanja u ekran...

4. Hahahaha, pufnicu opet niko nije spavao mesecima.

Није поента у кезу приликом показивања оцена мами, него у томе што те неко, лошији од тебе константно деградира и демотивише да учиш, трудиш се и радиш. Поливају бре по нама, као да смо последња говна, уместо да нас држе као мало воде на длану, јер смо најбољи студенти универзитета.

Slažem se. Ne da bi jebo, nego stvarno se slažem.

5. Kramponom, decenijama rece Zezator i ja priznajem da su prosle decenije.

6. Pufnica obozava da dodje na ovu temu, nadje nekoga u govnima, i onda se jos iskenja po njemu. Cudan neki hobi.

7. U pravu si, Jericho, razmislicu da probam tvoj- iskenjas se pa pojedes. Razmislicu.

8. Ebote, pa ti si bakuta sas suvarak.

9. HAHAHHAHA! Dadoh ti plus!

10. Eto dokle si ti spremna da ides. Sto bi rekao Burzum, leraju te mangupi, a ti ces stvarno to da probas. Nek ti je sa srecom.

11. Све ја то капирам. Издркавају се, терају студенте да певају за 6, понижавају, вриште комплекси, сујета. Има и нормалних, не кажем. Једино што желим да кажем, а ова ме жена константно саботира својим постовима, је да друштво оде у курац, буду ли се такве ствари толерисале.

Ако васпитачице боли дупе да ли клинац умаче прст у струју, ако професоре не занима да ли испит полажу они који знају или они који плате, ако лекаре не интересује да ли те боли бубрег или пичка, ако возач аутобуса дође пијан и убије 100 људи јер га боли дупе да буде одговоран, онда ништа више нема смисла.

Ти можеш до сутра нама да паламудиш како је у Србији овако или онако. Ти си отишла у Канаду, тамо постоји друштвена одговорност, брига, правила, закони.
    Пусти нас да се јадамо бар на овој теми. Нећемо ништа постићи ни променити, али ће ми бити лакше.

12. Rekla sam da cu razmisliti. Mislim, ja verujem tvojim preporukama, ali ne mogu tek tako, moram razmisliti.

13. zlocesta pufnica

HAHAHHAHA! Dadoh ti plus!

Hvala. Znači mi.

14. Ти си отишла у Канаду, тамо постоји друштвена одговорност, брига, правила, закони.

Ja sam ovde dosla pre jebenih godiinu dana, a nisam prve korake napravila ovde! I ovde su isti ljudi kao tamo (samo gluplji i ruzniji), samo postoje zakoni. A mozes li ti da utices na zakone? Mislim, nerviraj se, jadaj se, radi sta zelis, ja ti rekoh sve ono da probam da te podsetim da neces tako lako na ovoj jebenog kugli naci nekog ko brine, ali ako je tebi lakse da se davis u samosazaljenju i da mrzis ceo svet jer su ljudi govna (a jesu)- onda to i radi. Pustam te.

15. Ок, овде ћемо стати. Ја сам се издувала, то је најбитније.

16. katija

Ја сам издувала, то је најбитније.

Boli te uvo. Šta ja da radim...

17. Реци све што ти је на души, звучи шашаво, али заиста делује :)

18. pročitaj pažljivo moj prethodni post. :)

19. Сморим се кад напишем дефку па ми је оцени шесторо људи. Рађе бих да добијем 100 минуса. :S

20. Бесна сам пуно на све редом, а заправо бесим се у празно. Не знам који ми је. Слушам Сепултуру, помаже ми малко.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.