U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Niko ovde nije toliko bolestan... :D
ne budi tako sigurna.. :D
i da.. moj jebeni govor nije napisan.
kako to sranje treba da izgleda uopšte? o.0
'eba ti..
ZP, imaj milosti, ipak je budala maloljetna.
Mislim da ludim! Vuka je NAPRASNO počela da radi normalno! Sad je izgubilo draž! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
Пуфнице, скини нам се свима колективно са врата. Не видим да носиш титлу неког психотерапеута, ниси релевантна да људим решаваш проблеме, зато искулирај. Нико овде није тражио твој одговор, нити нас исти интересује.
Није поента у кезу приликом показивања оцена мами, него у томе што те неко, лошији од тебе константно деградира и демотивише да учиш, трудиш се и радиш. Поливају бре по нама, као да смо последња говна, уместо да нас држе као мало воде на длану, јер смо најбољи студенти универзитета.
Лололо Катија к'о да је с Влашића сишла - титлу :))
Katija, idi drkaj picku. Procitaj opet sta sam napisala i videces da ne shvatam zasto se ljutis na profesore kad je dekan kriv. A sto bi te kog kurca profesor drzao kao malo vode na dlanu? Covek je dosao tu da odradi svoj posao, a nece vase osmehe nositi u srcu do kraja zivota, ponosan na vase strebanje.
Tako je katijo, reci ti nama! I reci i njima, organizuj protest štrebera! Ja ne idem na proteste jer ne idu ni štreberi, kad krenu štreberi idem i ja :)
Хааааааааа! :Д
Жено Божија, незадовољна сам начином оцењивања, радом професора, њиховим односом према нама и ставовима декана. Уместо да кажњавају оне људе који полажу на бубицу за неку бедну шестицу и при том не знају ни како се зове аутор књиге, они казне нас који учимо и трудимо се, па нам шикну неке оцене и сјебу 5 година труда. Декан јесте предложио, али су заједно усвојили тај принцип рада.
А кога треба да држи као мало воде на длану, ако не мене, или сличне мени? Ко ће сутра бити асистент, професор, ко ће се бавити научним радом? Оне фуксетине што блајве кару за 6? И где је ту систем вредности? Немој ме убеђивати да нисам у праву, немој молим те, нервозна сам, напеналићу те.
Uh, evo drhtim sa druge strane monitora, steta sto me ne vidis.
ZASTO BI IKOGA DRZALI KAO MALO VODE NA DLANU?? Profesorima se JEBE ako se tebi digne pa se lupam, ispises. Njima se jebe da li ces poloziti ispit. Jebe im se da li ce se nivo znanja na fakultetu srozati. Jebe im se da li je faks ozloglasen ili na dobrom glasu. Velikoj vecini makar. Daj, nisi jebeno dete, kako je moguce da se zamlacujes takvim snovima da neko odatle treba da bude ponosan na tebe?!
Oni se ne pitaju nista, realno. Ko ce da kaze dekanu Ne kad mu on daje platu? Takodje postoji i odredjeni unapred utvrdjeni broj ljudi koji ce preci sledecu godinu, jer se faks odnekle (retardirana rec, znam) finansira. To nema veze sa time koliko se trudis.
ZASTO BI IKOGA DRZALI KAO MALO VODE NA DLANU?? Profesorima se JEBE ako se tebi digne pa se lupam, ispises. Njima se jebe da li ces poloziti ispit. Jebe im se da li ce se nivo znanja na fakultetu srozati. Jebe im se da li je faks ozloglasen ili na dobrom glasu. Velikoj vecini makar. Daj, nisi jebeno dete, kako je moguce da se zamlacujes takvim snovima da neko odatle treba da bude ponosan na tebe?!
Oni se ne pitaju nista, realno. Ko ce da kaze dekanu ne kad mu on daje platu? Takodje postoji i odredjeni unapred utvrdjeni broj ljudi koji ce preci sledecu godinu, jer se faks odnekle (retardirana rec, znam) finansira. To nema veze sa time koliko se trudis.
Nije tačno da ne smeju da pisnu. Nije nego su jednostavno pičke koje idu linijom manjeg otpora.
Gamby, reci mi jedan, samo JEDAN jebeni razlog da bi ih boleo kurac da idu linijom veceg otpora?! Zbog pravde u svetu?! Ma daj.
Пуфнице, хипотетички, рецимо да је тако. Боли их туки, дођу, одраде предавање, изрокају оцене, не читају радове, попишају се по нама кад су нервозни, бесни итд. Да ли ти мислиш да је такво њихово понашање и став нормалан и оправдан? Да ли то води некуд? Да ли јебено се слажеш са тим да они треба да буду такви?
Ја не. Зато се јадам. Ово је тема изјадај се сине да ти лакше буде, избаци све из себе. А не тема, реална слика Србије данас.
Opravdano? Da. Normalno? Da, jer je ljudski. Da li je u redu? Jebiga, nije. Samo mislim da se dzabe nerviras kad ne postoji jebena sila da ista promenis ni u daljoj buducnosti. Ne mozes naterati ljude da ih bude briga.
Jebiga, ajd sad cu ja da se nerviram ovde jer ljudi jedu zivotinje;)) Mogu i da snimim klip kao Leave Britney alone, samo sto cu ja plakati Leave animals alone! Don't eat them, they are your friends!
:))
Не можеш тако размишљати, жено, не можеш, па да га јебеш. Сутра радиш као лекар и дође ти пацијент и ти офрље га прегледаш, даш неке лекове безвезе, он рикне, а ти као у фазону, јебе ми се, што би ме било брига за друге. Посао носи одговорност.
Vit grejt paua kams grejt rispansibiliti. lolo
Katija, covek koji radi kao doktor opste prakse i uputi recimo pacijenta kod onkologa i cuje za neko vreme da je on umro, mislis da ce ga to kostati ijedne noci sna jer je mozda mogao uraditi nesto (npr uputiti ga ranije etc)? Ne verujem.
Nešto mi gamiže pod kožom u predelu kolena, šta je, jebem li ga?
Dal su vanzemaljci, dal je grč, dal je snijeg il su labudovi, a možda je utrnula noga jer nisam čuku vremena, možda i dve ustao sa stolice?