Moram nekom da se izjadam :((

1. Па Вукајлија97 је кренуо са причом о девојци са којом би да се забавља, а не само да јебе, тако да је у питању пре свега тражење сродне душе. Маестро је све лепо описао, али је превише изузетака који одступају од правила. Као што имаш у физици теоријске, експериментале и реалне услове за одигравање неког процеса, тако је то и у животу.

Ево ти прост пример. Тело се креће 10 секунди брзином од 50 м/с(180 км на сат). За то време теоретски пређе 500 метара. У експерименталним условима, пређе мање, због отпора ваздука у просторији где се врши експеримент. Чак и да се испумпа ваздух из те просторије (тунел) немогуће је створити потпуни вакуум, тело ће свакако прећи мање од 500 метара. У реалним условима ће то тело прећи још мање, ако дува јак ветар. Дакле, нека је разлика између теорије и праксе само 1 метар, па чак и само неколико центиметара, може све да буде потпуно другачије. А тих неколико центиметара често умеју да буду камен спотицања у мушко-женским односима.

2. E onda nemam pojma u ljubav se slabo razumem

3. треба тај мали деведеседмо годиште да је тера у пичку материну и престане да говори са њом ко што сам и ја радио у таквим случајевима досад или сам бар свео конверзацију на минимум и ево до јаја ми је нејебем ал се бар не нервирам око тога

4. Grofe ti si čovek na svom mestu. Nego jel zima u kućici sad?

Okolo malo bridi, ali kod kamina žiška

5. prilicno jasno i jednostavno stoje stvari sto jebanja tice se i nema tu mnogo price...vide one tvoju preljutinu ili neljutinu a da i ne progovorish...i oblacenje i sve nebitno je ako preljut si,ponizavam bicarke i tretiram ko da su bitne ko carapa i vole moj veliki kurac,dok im drugi likovi uglavnom kupuju nakit i klece sa ruzama i izvode ih na vecere i dele komplimente

6. PEZOS je potreban ovoj tematici!

A on bi napisao da nabada glavom i nogom svaku ribu koja je ružna :)

7. Да пошаљемо Вукајлију97 код Пеђе Гњатића.
    https://www.youtube.com/watch?v=Roz5E2ROn7Q

8. Ne znam što me izvredjaše neki ljudi ovde, samo sam napisao površinski šta su osnove i preduslovi za jebanje nekih prosečnih devojaka. Naravno da možeš biti smrdljiva sektalika i da ćeš tako naći sebi sličnu, to nisam osporio, opet ponavljam OSNOVE za jebanje običnih devojaka.
    Takodje da poručim: ono što je vama 'bolje' i 'iznad proseka' verovatno jebe nego ko odgovara onom mom opisu. A da bi jebao nešto stvarno stvarno dobro i iznad proseka ne možeš biti raspali vukajlijaš neko neki faktor u ćivotu.

9. Ma i koja je lepa. :)

A mali vukajlijaš 97 da se ne opterećuje i smišlja strategije, nego ako on još hoće tu curu da proba. Ništa strašno i ako uspe i ako ne uspe.
    Najveća je verovatnoća da će je smuvati, vidjaće se neko vreme pa će se razići iz ovog ili onog razloga, neće joj tetovirati ime na grudima.

10. Pazi šta poželiš, možda se i ostvari, vukajlijašu1997!
    U 5. razredu sam se tako smuvao sa devojčicom iz odeljenja i posle nisam znao šta da radim, da jebem, mali smo, a i nismo pedofili; da idemo u poslastičarnicu, ne može, nemamo para, a i nema poslastičarnica u selu.
    I raskinemo jbg

11. Nego, jel ima jos neko neki problem fin da mu se poseremo po faci i kolektivno se posvadjamo?

12. Takodje da poručim: ono što je vama 'bolje' i 'iznad proseka' verovatno jebe nego ko odgovara onom mom opisu. A da bi jebao nešto stvarno stvarno dobro i iznad proseka ne možeš biti raspali vukajlijaš neko neki faktor u ćivotu.

Prosek, misliš većina. Pa da, verovatno je tako. Ali dok se vodiš statistikom i pališ na statistiku, i ti si statistička činjenica :)

13. псето пратим те по форуму

14. Imam ja jedan problem...kupio sam neku kuću tamo kod bele crkve,jezera ona pičke materine...za rušenje pa da se zida druga..

pa bi valjalo od proleća neka radna snaga, koji kurac drvite ovde...imali bi gde da dodjete posle kad je napravim da pecate i tako nešto u tom smislu..

15. пази шта пишеш

16. ne znam za 30+ ribe, ali ispod toga maestro je ubo u milimetar vidi se da znas znanje druze, nadam se i da primenjujes to

vukajlijasu1997 bih porucio da jebe sto vise dok je mlad, da ne veruje zenama i za kraj jedan stih "kakve princeze, to je bezveze sve su to samo zene u stvari"

17. Sxomi odakle si?

18. A ništa za ovaj moj problem?

19. evo i jedna random cinjenica i pitanje u vezi toga:

10 najbogatijih zena na svetu su nasledile svoje bogatstvo ili od oca ili od muza

e sad moje pitanje je ako bih u toku zivota stekao znacajno bogatsvo, a naravno zelim zenu i decu da mi podari, kako da se osiguram da me ne zajebe kurva, ali ne direktno ono predbracni ugovor, moze i ilegalna opcija da bude ?

20. Ubi je kad deca malo porastu