Nemaš pojma kolko je to dobra stvar. Što je ne interesuje ništa, ne što te ispalila.
Kada je to bilo haha
Mozda je pala s Mjeseca, lunarno dijete, bila nova na ovoj planeti?
Davno bilo, išla je okolo, brala cveće i čudno se cerila, svi su pričali da je luda, i stalno je ćutala i zurila u mene, a ja sam bio toliko zaljubljen da sam samo nešto mleo, jbg, da ne širim priču, ništa od toga nije bilo.
Koji zaplet bi bio da je sad nešto sretneš a ona voda petoro đece što je izrodila s nekim međedovićem i radi u pošti.
Mislim, očekivano bi bilo da živi nevenčano s nekim kvaziumetnikom, deli s njim špriceve i krade dezodoranse u liliju.
medjedovicem haha
mozda i dalje koristi salviju
Ne radi u pošti, ona je sad neka građevinska inženjerka, nisam je video godinama, ali znam preko drugih da je neudata i da još uvek bere cveće sa čudnim osmehom na licu.
Ne znam za cveće, al znam za jagode... #akomerazumes
Ova njena profesija i nije neka poezija, mada njen hobi/stil/nacin zivota/bijeg itekako jeste
E jebga, znači totalni kliše. Reci nam još da se zove nešto na foru Dorotea?
Ma ja sam je nagovarao da upiše neku književnost, jezik, tako nešto, i htela je, ali ćale je naterao da ode na građevinu, i tako... Dosta, drugovi, večeras ispijam čaše...
Što mene nije neko terao da upišem književnost.
Jer niko nije bio ludo zaljubljen u tebe, decxko.
Jer su ti ljudi oko tebe želeli dobro.
Dio, jel te iko natjerao da upišeš nešto drugo :-)
Келте дај слику да те препознам јајаро. :)
I ja sam hteo dupišem faks
ali me stari poslo na građevinu :(
Ne, al si blizu :) Ne smem sad da pišem kako se zove, postoji mogućnost da ona ovo čita, i nekako shvati da sam to ja, i pošalje mi PVT pun nostalgije i kaže gde si bio celog mog života, gde si nestao... To bi me peklo kao živa rana u srcu mom, ne znam šta bih joj rekao.
mozda je to vesnam, valdemare, pazi se..
Garant nije, jer ova je pola Hrvatica, pola Ukrajinka, a Mvesna je Crnogorka.
Ja sam jednom bio suludo zaljubljen u devojku koju nije interesovalo ama baš ništa. Bila je malo van celog sveta, kao da je pala s Marsa. Doduše ni ja je nisam interesovao, jbg.